BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,08
ALTIN 2.833,48
HABER /  SPOR

Fenerbahçe 4. bombayı patlattı

Fenerbahçe bir bir bombaları patlatıyor. Bekir, Bilica ve Topuz'dan sonra yetenekli bir ismi daha kadrosuna kattı.

Abone ol

Fenerbahçe 4. transferini Ankarasporlu Özer'i kadrosuna katarak yaptı 23 yaşındaki futbolcu için kulübüne 4.2 milyon euro ile 2 futbolcu verilecek

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Özer Hurmacı'yı 3+1 yıllık renklerine bağladı. Sarı-lacivertli kulüp, Özer için Ankaraspor'a bonservis bedeli olarak 4.2 milyon euro ile İlhan Parlak ve genç oyuncu Özgür Çek'i verdi.

2006-07 sezonundan bu yana Ankaraspor forması giyen 23 yaşındaki futbolcuyla daha önce ilgilenen Galatasaray, Ankaraspor ile protokol imzalamış ancak şartları yerine getirememişti.

Fenerbahçe yönetimi, Özer Hurmacı'nın transferini de daha önce Sivassporlu Bilica, Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ve Kayserisporlu Mehmet Topuz'da olduğu gibi taraftarlarına yine Fenercell aracılığıyla duyurdu.

Öte yandan sözleşmesi biten Volkan Demirel'in menajeri ile bu hafta yapılacak görüşmede anlaşma sağlanması bekleniyor.

Özer Hurmacı kimdir?

[PAGE]


Eski Trabzonlu Lemi'nin yeğeni


20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında.

Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı.

Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.

Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı