BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,09
ALTIN 2.446,94
HABER /  SPOR

Fener topbaşı yaptı

İlk yarıyı 2. sırada bitiren Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 2. sırada bitiren Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına, 7 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma çalışmaların ardından tempolu koşu yaptılar. İdmanda Alex ve Deniz, takımdan ayrı çalıştılar.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan kaleci Serdar ise takımla birlikte çalıştı. İdmana Roberto Carlos, Appiah ve Tümer katılmadı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Appiah'ın gelecek hafta Türkiye'ye geleceği, Tümer'in ise özel durumu nedeniyle çalışmada yer almadığı öğrenildi. Bu arada ülkesinden yeni dönen ve antrenmana yetişemeyen Lugano, antrenmanın sonunda tesislere gelerek tek başına çalıştı.

1 OCAK'TA ANTALYA'YA GİDECEKLER

Fenerbahçe, ikinci hazırlık kampı için 1 Ocak Salı günü Antalya'ya gidecek. Samandıra Tesisleri'nde yarın sabah yapılacak antrenmandan sonra oyunculara, yılbaşını aileleriyle geçirmeleri için izin verileceği bildirildi. 1 Ocak Salı günü akşam saatlerinde Samandıra Tesisleri'nde biraraya gelecek futbolcular, daha sonra Antalya'ya hareket edecekler.

Bu arada Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda 6 Ocak Pazar günü Kayserispor ile yapacağı maç için 5 Ocak Cumartesi günü Kayseri'ye geçecek. Sarı-lacivertli takım, Kayserispor maçının ardından yeniden Antalya'ya dönecek. Fenerbahçe, 11 Ocak Cuma günü Antalya kampını tamamlayarak İstanbul'a gelecek.

ROBERTO CARLOS, ANTALYA KAMPINA KATILACAK

Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos'un, Antalya kampında takıma dahil olacağı açıklandı. Futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı, teknik direktör Zico'nun Roberto Carlos'a özel izin verdiğini belirterek, Brezilyalı oyuncunun, 2 Ocak Çarşamba günü Antalya kampına geleceğini söyledi.

Öte yandan bu akşam saat 17.00'de yapılacağı açıklanan antrenmanın saatinin, kimi futbolcuların ve antrenörlerin uçaklarındaki rötar nedeniyle saat 19.00'a alındığı bildirildi.