BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Fener Edusuna kavuştu

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı futbolcu Edu İstanbul'a geldi

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı futbolcu Eduardo Luiz Abonizio de Souza (Edu), bu akşam İstanbul'a geldi.

Frankfurt üzerinden tarifeli bir uçakla İstanbul'a gelen Edu'yu, Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü Diş İlişkiler Koordinatörü Turgut Acar ile bir grup taraftar karşıladı. Pasaport çıkışında Fenerbahçe Kulübü yetkilileri tarafından çiçek verilip forma giydirilen Edu, burada yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'deki bazı Brezilyalı oyuncuları tanıdığını belirterek, ''Alex ve Luciano'yu tanıyorum. Fenerbahçe'de uyum sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Edu'nun, yarın sabah Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısı odasında resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

-LUCIANO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR-

Fenerbahçe'de, Edu'nun transferinden sonra yabancı oyuncu sayısı 7'ye çıktı. Sarı-lacivertlilerin, sakatlığı süren Brezilyalı futbolcu Luciano'nun sözleşmesini karşılıklı feshederek, Edu için kontenjanını boşaltacağı öğrenildi.