BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Feldkamp kendinden emin

Galatasaray yarın Yunan Panionios takımıyla mücadele edecek. Kalli iddialı;

Abone ol

UEFA Kupası İkinci Tur (H) Grubu'nda, yarın Yunan Panionios takımına karşı mücadele edecek olan Galatasaray'ın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, ''Kazanmamak gibi bir korkumuz yok'' dedi.

Feldkamp, maçın oynanacağı Panionios Stadı'nda antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Haziran ayında göreve geldiği günden itibaren belirlenen hedeflerin tamamına ulaştıklarını kaydetti.

Uluslararası yollarına devam edebilmek için Panionios'un kendileri için son şans olduğunu ifade eden Feldkamp, şunları söyledi:

''Yarınki maçı kazandığımız takdirde diğer maçı kendi sahamızda oynayacağız ve Avrupa yolumuza devam edeceğiz. Şu ana kadar hiç bir şey kolay değildi. Yarın da deplasmanda oynayacağız. 5 forvetim var ve yarınki futbolcularımı da bunların arasından seçeceğim. Panionios teknik yönden iyi bir takım. Yunanlıların futbol anlayışı bizimkine uygun, yabancı değiliz. Hücumda iyi oynamalıyız. Kazanmamak gibi bir korkumuz yok. Rakip takımda endişe yaratan oyuncular yok. Saygı duyduğumuz oyuncular var.''