BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.823,35
HABER /  SPOR

Federasyondan jet yalanlama!

Sabah saatlerinde Milli Takım'ın başına gelen isim netleşmişti. Ancak TFF o isme jet bir yalanlama geçti.

Abone ol

Trapattoni'nin Türk milli takımının başına geçmek için Cuma günü imza atacağı iddia edildi. Ancak haber Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yalanlandı. 

Sabah saatlerinde bir ajans "A Milli Futbol Takımı, 17 Mart 1939 doğumlu (71 yaşında) İtalyan teknik adam Giovanni Trapattoni'ye emanet" olduğu yönünde bir haber geçti.

Haberin dayandırıldığı kaynak Türkiye Futbol Federasyonu'na yakın çevrelerdi... 

TFF HABERİ YALANLADI 

A Milli Takımın Trapattoni ile anlaştığı ve Cuma günü sözleşme imzalanacağı haberine TFF'den yalanlama geldi.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

"Bugün bir haber ajansının yayınladığı haberde, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Giovanni Trapattoni ile anlaşıldığı ve İtalyan antrenör ile Cuma günü 4 yıllık sözleşmeye imza atılacağı belirtilmiştir.

Söz konusu haberde yer alan ayrıntılar ve Trapattoni ile Cuma günü sözleşme imzalanılacağı iddiası gerçekleri yansıtmamaktadır"

Haber şöyle devam ediyordu:

Trapattoni'nin önümüzdeki cuma günü kendisini Türk Milli Takımı hocası yapacak 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Son olarak İrlanda Milli Takımı'nda görev yapan, baraj maçlarında Fransa'ya tartışmalı bir golle elenen İtalyan teknik adamın yardımcılığını yine Çizme'nin eski futbolcularından Marco Tardelli yapacak. Ersun Yanal ise antrenör olarak görev alıp, Ümit Milli Takımı ve tüm alt yapıdaki milli takımlardan sorumlu olacak.

Trappatoni'ye yılda 4 milyon euro ücret ödenecek.