BIST 9.032
DOLAR 34,26
EURO 37,65
ALTIN 2.910,60
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe taraftarı mesajı aldı

Futbolda şike iddiaları davasının ikinci duruşması dün görüldü. Ancak İlk duruşmadaki atmosfer bu kez yoktu.

Abone ol

Önceki gün Silivri'yi stadyuma çeviren Fenerbahçe taraftarı, Yıldırım'ın 'Üşümesin, evlerine gitsinler' mesajı üzerine duruşmaya gelmedi.

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin tarihi davada ilk duruşmanın ardından ikinci duruşma da dün görüldü. Fenerbahçeli dernekler tarafından taraftarlar üşümesin diye Cezaevi önüne çadırlar kuruldu ve içlerine ısıtıcılar yerleştirildi.

Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın 'Üşümesin, evlerine gitsinler duruşmalar devam ediyor, Çağlayan'a gelirler' mesajı üzerine Fenerbahçe taraftarı duruşmaya gelmedi. Kurulan çadırlar ise boş kaldı.

232'İNCİ SAYFAYA GELİNDİ

Duruşmada 401 sayfalık iddianamenin okunmasına devam edildi. Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkındaki iddianame 232'nci sayfasına kadar okundu.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesindeki salonda görülen duruşmada, üç TRT spikeri tarafından dönüşümlü olarak okunan iddianamenin 232'nci sayfasına gelindi.

ÇALIK RAHATSIZLANDI

Giresunspor yöneticilerinden tutuklu sanık Coşkun Çalık, iddianamenin okunduğu sırada rahatsızlandı Çalık'a ilk yardımı duruşma salonu önünde bekleyen iki ambulanstan biri yaptı.

Sağlık personelinin sedye ile duruşma salonunun arka tarafından girdikleri görüldü.

BUGÜN DE İDDİANAMEYE DEVAM

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, iddianamenin okunmasına yarın (Bugün) devam edileceğini belirterek, ''Önümüzdeki hafta pazartesi, salı, perşembe ve cuma günü Çağlayan'da duruşma olacak'' dedi.

Başkan Ekinci, ilk başta Olgun Peker ve arkadaşlarının, daha sonra da Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının savunmalarının alınacağını ifade ederek, avukatların savunmalarını CD ortamında vermeleri halinde duruşmaların hızlanacağını söyledi.

İKİ DAKİKALIK GÖRÜŞME

Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, yakınlarının sanıklarla iki dakikalığına görüşebileceğini söylemesi üzerine, duruşmayı izleyen sanık yakınları sanıkların yanına giderek hasret giderdi.