BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  GÜNCEL

FB, Atv'yi protesto mu etti?

Fenerbahçeli futbolculardan ve yöneticilerin perşembe gecesi ATV'de yayınlanan 'Yılın Spor Ödülleri' programına katılmaması bir protesto mu? Serim, bunu şöyle açıklıyor...

Abone ol

Tuna Serim, "Fenerbahçe Atv'yi protesto mu etti?" isimli köşesinde Fenerbahçe ile Atv arasında bir anlaşmazlık olup olmadığı yorumları üzerine şu olayı anlattı:

PERŞEMBE gecesi Atv, saat 20'den itibaren Yılın Spor Ödüllerini dağıttı, karma karışık bir jüriyle... Ve geceye Fenerbahçe kulübü itibar etmedi; aynı gece Başkan'ından Daum'a, futbolcularından kız basketbol takımına kadar herkes, Abdi İpekçi'de Beşiktaş ile Final Four mücadelesi yapan basketbol takımını izlemeye gitmişti. Durum böyle olunca Atv ödüllerini diğer takımlar paylaştı... Fenerbahçe'ye de ancak iki ödül düştü; biri Kız Basketbol takımının antrenörü Zafer Kalaycıoğlu'na, diğeri de Atina Olimpiyatlarında gümüş madalya alan FB'li boksör Atagün Yalçınkaya'ya. Takımı yönetici olarak Murat Özaydınlı temsil etti. Bu durum, kulüple Atv arasında anlaşmazlık olarak yorumlandı.

YAZI:Tuna SERİM
H.O.TERCÜMAN