BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  SPOR

Fatih Tekke başka bahara

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe'de Fatih umudu suya düştü

Abone ol

Fenerbahçe'de transfer kapandı. Anderlecht'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Fenerbahçe'de transfer defteri devre arasına kadar kapandı..

Özellikle takıma forvet almak için büyük uğraş veren sarı lacivertli yönetim bu konuda bir sonuca ulaşamadı ve mevcut kadro ile yola devam kararı alındı.

Sarı lacivertli kulüp uzun süredir milli futbolcu Fatih Tekke'yi transfer etmek için uğraş vermişti. 6.5 milyon Euro'ya kadar çıkan Fenerbahçe, Zenit'in sürekli bonservis bedeli arttırması üzerine bu transferi devre arasına bıraktı.

Rus kulübü ayrıca Kezman'ı isteyerek Fatih Kezman takasını gündeme getirmiş ancak bu Fenerbahçe yönetimi tarafından kabul görmemişti.
Sarı lacivertli kulüp son olarak Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız'ı gündemine almıştı. Ancak sarı lacivertliler yapılan görüşmeler sonrasında bu transferi yapmaktan vazgeçti.

Fenerbahçe böylelikle devre arası transfer dönemine kadar Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupasında yola bu kadro ile davam edecek.
Avrupa kupalarında mücadele eden ekipler ise en geç bu gece yarısına kadar listelerini UEFA'ya bildirmek zorundalar.