Fatih Altaylı'dan korkutan iddia! ABD Türkiye'ye müdahale edecek
Ünlü gazeteci Fatih Altaylı bugünkü köşesinde Türkiye'yle ilgili korkutan iddialarda bulundu. Altaylı, ABD derin devletinin Türkiye'yi uluslararası arenada suçlu konumuna düşürüp müdahaleyi gündeme getireceğini yazdı.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
ABD kuzey Kore ,İran a saldıramıyor Türkiye'ye hiç cesaret edemez
Biz Irak veya Suriye degiliz .Amerikada bu kadar aptal değildir herhalde...Ülkemiz için ölürüz bin kerede olsa yine ölürüz .Atamız dedemiz seve seve canını verdi .Bizde veririz .Yapmadığımız şey mi ?
Umarim ikinci kurtulus savasi vermek zorunda birakilmayiz, herseye hazirlikli olmaliyiz. En cok uzuldugum sey keske dunyaya 1980 lerde cocuk getirseydim. Ama maalesef tam da kaosa yakin bir donemde dunyaya geldi kizim. Evlatlarimizin iyiligi icin daha modern egitim, daha cagdas bir Turkiye istiyorum. Ama asla egemenligimizden taviz vermemeliyiz
Fatih Altaylı çok doğru yorum yapmış. Zaten Dünya siyasetini yönetenlerin amacı bu. KAÇINILAMAZ BİR GERÇEK. BUNU YAŞAMAK ZORUNDA BIRAKILACAĞIZ; ANCAK DEVLETİMİZ VE YÖNETİCİLERİMİZ, YABANCI GÜÇLERİN AMAÇLADIKLARINI GERÇEKLESTİRMELERİNE ASLA İZİN VERMEYECEKTİR.
burada ahkam kesenlerin hepsi hangi kafayi yasiyorsunuz. kafaniz kalmis osmanlicilik oynamada. kilic kalkan ile savas devri bitti uyanin artik. olasi bir abd turkiye savasinda savas turkiye topraklarinda olacak bundan kim zararli cikacak iyi dusunun birakin bu savas cigartkanligini.
bizim korkumuz yok poposuna güvenen müdahale eder ,ederde abd kendi içinden vurulur abd türkiyeyi sadece misakı milli sınırlarındanmı ibaret görüyor daeşi çıkararak ne yaptı böyle bir savaşta abd yi ve avrupayı içerden vurmasın diye radikal gurupları yok etmeye çalıştı yani bir taşla iki kuş vurmaya çalıştı fakat abd ve avrupa daeşin bumerang etkisiyle çok kötü karşılaşaçak ya da kelebek etkisini çok kötü yaşayacak
Bir gün gelecek bu erdoğanı destekleyenler çok pişman olacak son 100 yıldır Türkiyenin başına gelen en tehlikeli bir beladır gidişat pek parlak görünmüyor...
Bu biraz zorda isterse Ama sizin gibiler varken
abd zaten her fırsatta müdahaleye teşebbüs ediyor fakat başaramıyor.türkiye cumhuriyeti devleti çok değerli bir devlet milleti aziz bir millettir.(satılmış vatan hainleri hariç). türkiyeye müdahaleye milletimiz izin vermez aynı zamanda tüm dünya devletleri karşı çıkar.
Enteloajansyamiz akıllı davranmıyorsa ülke ve millet olarak bir yıkımla karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz maalesef...