BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,05
ALTIN 2.832,97
HABER /  GÜNCEL

Fanatik öyle bir hata yaptı ki

Bu ayıp Fanatik'in. 'İşte o adam' diye manşet attılar.. O adam ortaya çıktı.

Abone ol

Fanatik gazetesi yılın ayıbına imza attı. Sormadan, etmeden, araştırmadan süper kupa finalini izlemeye giden gurbetçiyi futbol teröristi ilan ettiler.

Kırmızı çizgilerle daire içine aldıkları taraftarı Saraçoğlu otoparkında Ricardinho'ya saldıran kişi olarak gösterdiler..

Talihsiz taraftar tehditler alıyor. Tehdit mesajları yağan gencin psikolojisi bozuldu. Bunalıma giren Eren Özel, soluğu doktorunda aldı. Eren Özel yaşadığı şoku maç günü neler yaptıklarını anlattı:  

Maçtan önce ve sonra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, eski Fenerbahçeli Pierre van Hooijdonk, Beşiktaşlı kaleci Rüştü, Nobre ve Ricardinho ile fotoğraf çektirdim.. Ricardinho'ya saldırmış olsam neden onunla fotoğraf çektireyim? Ricardinho beni şikayet etmezmi? Çok mağdur oldum. Ben kimseyi tanımıyorum bile. Gazetelerdeki forumlara baktığımda çok kötü tehditler aldığımı gördüm'' diye konuştu.

Maçtan sonraki gün işyerinde internette gazeteleri okurken kendi fotoğrafıyla karşılaştığını ve adeta şok olduğunu kayededen Özel, ''İşyerinde o gün çalışamadım. Psikolojim bozuldu. Forumlarda tehdit mesajlarını okuyunca hemen avukatıma ve doktora gittim'' dedi.

Özel, bazı internet sitelerinde de kendisinin futbol teröristi gibi gösterildiğine dikkati çekerek, ''Gazete hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağım. Böyle bir hata yapılması beni ve ailemi etkiledi. Çok üzüldük. Keşke araştırmadan böyle bir şey yapılmasaydı'' şeklinde konuştu.