BIST 9.002
DOLAR 34,19
EURO 37,05
ALTIN 2.976,05
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Falcao'dan bomba Galatasaray sözleri: İnanamıyorum

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Falcao için Türkiye temsilcisi Fatih İlek, ''Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.'' dedi.

Abone ol

Gomis'i sattıktan sonra Eren Derdiyok'tan istediği verimi alamayan ve golcü transfer edemeyen Galatasaray'da gözler ara transfer döneminde kadroya katılacak forvette. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, gözünü Monaco'da forma giyen Falcao'ya çevirmiş durumda.

Falcao'nun Türkiye temsilcisi Fatih İlek, Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao'nun sarı kırmızılılara transfer olma ihtimalini güçlü bulduğunu belirtti. İlek, transfer konusunun sponsorlar aracılığıyla çözülebileceğini belirtti.

''FALCAO ÇOK HEYECANLANDI''
Fatih İlek, "Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı. Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor. Fatih hocanın ilk tercihi Radamel Falcao, yani direkt gol atacak, merkez santrafor, 9 numara istiyor. Falcao hocanın tam istediği forvet. Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5 milyon euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5 milyon euro karşılanabilir.” dedi.

PAYLAŞIM HEYECAN YARATTI
Radamel Falcao'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Fatih İlek'in dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından Sarı Kırmızılı taraftarları büyük bir heyecan sarmıştı.