BIST 9.045
DOLAR 34,27
EURO 37,62
ALTIN 2.873,88

Facebook Mentions Android'de

Facebook Mentions Android'de

Facebook Mentions uygulamasının Android cihazlar için de kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Facebook Mentions Android'de

2.5 milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya ağı Facebook, bir süre önce iOS işletim sistemi için geliştirdiği Facebook Mentions uygulamasının Android cihazlar için de kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Facebook Mentions Android'de

Bu gelişme ile birlikte artık Android kullanan kamuya mal olmuş kişiler de Facebook Mentions kullanarak hayranları ile etkileşime girebilecek, telefonlarından güncelleme yaparak, fotoğraf paylaşarak veya canlı soru-cevap etkinliği düzenleyerek sohbetler başlatabilecek ve Mentions’ın Live özelliği sayesinde onlarla canlı videolar paylaşabilecek.

Facebook Mentions Android'de

Facebook kuşkusuz hakkında en çok iddia ortaya atılan teknoloji şirketlerinin başında geliyor. Dünyanın en büyük sosyal medya ağı olan Facebook hakkında gün olmasın ki yeni bir dedikodu çıkmasın. İşte o dedikodular...

Facebook Mentions Android'de

Facebook profilinizde kimlerin gezdiğini görebilirsiniz Facebook, buna izin vermiyor ve bunu yapmanıza yardımcı olacak hiçbir uygulama da yok. Eski sevgilinizin profilinize kaç kere baktığını oturduğunuz yerden öğrenmenizin herhangi bir yolu üzgünüz ki bulunmuyor. Facebook'un kendisi bile böyle bir işlev sunmadığını söylemekten yoruldu.