BIST 9.990
DOLAR 34,14
EURO 38,07
ALTIN 2.886,53
HABER /  SPOR

Fabian Ernstten şampiyonluk sözü

Beşiktaş'ın son dakika transeri Fabian resmi imzayı attı ve taraftara sıcak mesajlar verdi.

Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst, kendisinin de katkılarıyla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerine inandığını belirtti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst, NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı.

Toplam maliyeti 8.5 milyon euro

Schalke 04 Kulübü'ne bonservis bedeli olarak 2 taksitte toplam 3 milyon Euro ödeneceği, futbolcuya da 2,5 yıllık sürede toplam 5.5 milyon Euro verileceği açıklandı.  

Beşiktaş'ı tanıdığını ve takımda çok iyi futbolcuların olduğunu belirten defansif orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı takımla şampiyonluğa ulaşacaklarına ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerine inandığını söyledi.

Öncelikle Beşiktaş'ta futbol oynayacağım için çok gururluyum. Başkanımızın, yönetimimizin ve taraftarların bana duyduğu güveni sahada oynadığım futbolla onlara geri vereceğimi umuyorum.

Böyle bir duyguyu Almanya'da hiç yaşamadım. Bir futbolcu bu duyguyu ancak yaşayarak hissedebilir. Bu yüzden beni karşılamaya gelen taraftarlara çok teşekkür ediyorum.

Son 2 hafta Beşiktaş'ın benimle ilgilenmeye başlamasından itibaren takım hakkında bilgim var. Tabii daha da iyi tanıyacağım. Çok iyi bir takım var. Benim de katkılarımla istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız.

Şu anda üzerimde büyük bir baskı olduğunu biliyorum. Ama burası büyük bir kulüp ve ben de ilk kez büyük bir kulüpte oynamıyorum. Bu yüzden Beşiktaş ile şampiyon olacağımıza ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımıza inanıyorum.

Duyduğum kadarıyla burada en iyi taraftarlar Beşiktaşlı taraftarlar. Ben de bu kulüpte oynayacağım için çok gururluyum ve mutluyum. Dediğim gibi ben de taraftarların beklentisini yerine getirmek için elimden geleni yapacağım.