BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,13
ALTIN 2.878,94

Eziyet gibi yol çalışması

Eziyet gibi yol çalışması

Aydın’ın söke ile muğla’nın milas ilçeleri arasında bafa gölü çevresinde karayolunda iki yıldır devam eden yol çalışmaları sırasında dinamit patlatılması, trafiğin saatlerce durmasına, kilometrelerce araç kuyruğuna neden oluyor. patlatma çalışmalarından sonra temizlik yapılması yolun ilan edilen...

Eziyet gibi yol çalışması

Aydın’ın Söke ile Muğla’nın Milas ilçeleri arasında Bafa Gölü çevresinde karayolunda iki yıldır devam eden yol çalışmaları sırasında dinamit patlatılması, trafiğin saatlerce durmasına, kilometrelerce araç kuyruğuna neden oluyor. Patlatma çalışmalarından sonra temizlik yapılması yolun ilan edilen saatlerden çok daha fazla kapalı kalmasına neden oluyor. Haftanın üç günü yaşanan bu sıkıntı vatandaşları zorluyor.

Eziyet gibi yol çalışması

Çalışmalar Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yapılıyor. Ancak patlatma çalışmalarından sonra temizlik yapılması yolun kapalı kaldığı saati 17.30-18.00’e kadar uzatıyor. Haftanın üç günü yaşanan bu sıkıntı da vatandaşları zorluyor.

Eziyet gibi yol çalışması

Son olarak Bafa Gölü kıyısı Pınarcık köyü mevkiinde, 30 iş makinası ve kamyon ile 80 işçinin sürdürdüğü çalışmalarda dinamit patlatılması nedeniyle yaklaşık 2 bin 500 araç Söke ve Milas yönlerinde 5 km.’ye varan kuyruk oluşturdu.

Eziyet gibi yol çalışması

Yolun kapalı kalma süresinin iki saati aşması üzerine bazı yolcuların geldikleri istikametten geri dönerken, Kazıklı-Kıyıkışlacık köy yolunu tercih ettikleri görüldü. Şehirlerarası otobüslerden ve özel otomobillerden inenler yolun açılmasını sabırla beklemeye çalıştı.