BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
GÜNCEL

Evli ve Öfkeli 3. son bölüm - final sahnesi

Evli ve Öfkeli son bölüm üyle izleyenleri ekran başına kilitledi. 18 Ekim 2015 Pazar akşamı ekrana gelen Evli ve Öfkeli 3. bölüm ünde bakın neler yaşandı.

Evli ve Öfkeli son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. 18 Ekim 2015 Pazar akşamı ekrana gelen Evli ve Öfkeli 3. bölümünde bakın neler yaşandı:


Evli ve Öfkeli dizisinin son bölümünde Cüneyt kendisinden ayrılmaması için Mine'ye hamile olduğunu söyledi. Cihan ise Esra'ya büyük bir oyun oynadı. Cühan evlendiği gün aldattığı Esra'nın kendisinden ayrılmaması için karısına ısrar ederken Esra'nın kendisini itmesi sonucu camdan düştü. Camdan yere düşmesine rağmen büyük şans eseri hiçbir sağlık problemi çıkmayan Cihan bu durumu lehine çevirmek için yalan söyledi. Cihan doktor arkadaşının da yardımıyla Esra'yı bacağının kırıldığına inandırarak Esra ile zaman geçirme fırsatı yakaladı. Bu yalanı ortaya çıkaran ise Murat oldu. Murat tekerlekli sandalyedeyken üzerine arabayı sürerek sandalyeden kalkmasını sağladı ve böylece yalan makinesi Cihan'ın büyük oyunu ortaya çıktı.Evli ve Öfkeli dizisinin son bölümünde tüm bunlar yaşanırken Dilek ise kocasının kendisini Seray ile aldattığını düşünerek, kızının doğum günü partisinde büyük bir patlama yaşadı. 


Evli ve Öfkeli dizisinin 4. bölümünde neler olacak?


ATv’nin sevilen dizisi Evli ve Öfkeli ‘nin 4. bölümünde ise Mine’nin hamile kaldığına dair sevinci kızlar arasında büyüyerek devam ederken, Cihan karısı Esra’yı Murat’a teslim etmeme çabasındadır.

Sitene Ekle
Etiketler