BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Evli çiftin 1 yıllık unutkanlığı

Mersin'de bir çift, düğün telaşıyla unuttukları hediye edilen mobilyalarına bir yıl sonra kavuştu.

Abone ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde, geçen yıl yapılan ''Üzüm Bayramı Kültür ve Sanat Festivali'' etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenle evlenen çift, düğün telaşıyla unuttukları hediye edilen mobilyalarına mağaza sahibinin duyarlılığı sonucu kavuştu.

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, festival sırasında Habibe(21) ve Serkan Korkaz (24) çiftinin düğününü gerçek leştirdiklerini ve kendilerine bir firmadan ''mobilya hediyesi'' olanağı sağladıklarını belirtti.

Ergezer, aradan bir yıl geçmesine rağmen hediyenin alınmaması üzerine, Altınkayalar Mağazası sahibi Baha Altınkaya'nın kendileriyle bağlantı kurduğunu ve böylelikle genç çifte ulaştıklarını söyledi.

''Düğün telaşı'' ile hediyeyi unuttukları anlaşılan çiftte, mağazada sürpriz bir tören düzenlendi. Mağazaya getirilen çift, hediyeye kavuşunca mutlu oldu. Gençler, bir süre öncesine kadar, maddi imkansızlık dolayısıyla aileleriyle birlikte oturmak durumunda kaldıklarını ifade ederek,  ''Düğün telaşı ve yapılan yardımlar dolayısıyla mobilya hediye edildiğini unutmuştuk. Üstelik, o zaman alsaydık, koyacak yerimiz de yoktu. Şimdi evimizi sizler sayesinde yeniden donatacağız. Ne kadar teşekkür etsek azdır'' diye konuştular.