BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Eve dönmeyen eşini bu hale getirdi

27 yaşındaki Cennet Çalar kocası ve kocasının arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü

Abone ol

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 27 yaşındaki Cennet Çalar'ı, iddiaya göre eşi 35 yaşındaki Hüseyin Çalar, arkadaşlarıyla birlikte sopalarla dövüp polis karakolunun önüne attı

İddiaya göre, İzmir'de yaşayan 3 çocuk annesi Cennet Çalar, Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki ailesine bayram ziyaretine geldi. Bayram sonu Hüseyin Çalar, eşinin İzmir'e dönmek istememesi üzerine yanına arkadaşlarını alarak Ceyhan'a gelip kayınpederi Ali Dinçer'in evine geçti. Burada eşini İzmir'e dönmesi için ikna etmeye çalıştı.


Cennet Çalar, daha önce de kendini dövdüğünü ve uyuşturucu kullandığını ileri sürdüğü eşine İzmir'e dönmeyeceğini söyleyince, aralarında tartışma çıktı. Hüseyin Çalar, beraberlerinde arkadaşlarıyla evde tek başına olan eşine sopalarla saldırdı. Öfkeli koca, aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kalan Cennet Çalar'ı otomobille Şehit Reşat Coşkun Polis Karakolu'nun önüne atıp kaçtı. Polisler tarafından çağrılan ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kadın tedaviye alındı.

Olayı duyarak hastaneye gelen baba Ali Dinçer ile anne Gülsen Dinçer, eli yüzü kan içinde olan kızlarını görünce baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri, anne ve babaya da müdahale etti.

UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Hayati tehlikesi bulunmayan genç kadın polise verdiği ilk ifadesinde, "Kocam uyuşturucu kullanıyor ve beni sürekli tehdit ederek dövdüğü için İzmir'de de polis karakoluna giderek şikayetçi oldum ama bir şey yapmadılar. Eve arkadaşlarıyla gelip beni ölümle tehdit ederek dövdüler"dedi.

Polis, kaçan Hüseyin Çalar ve arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlattı.

GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çorlu'da, 59 yaşındaki adam sokak ortasında tartıştığı karısının boğazını keserek öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan öfkeli koca karısını bir erkekle gördüğünü ve cinayeti bu yüzden işlediğini öne sürdü.

Eşinin ölümünün ardından 6 ay kadar önce N.K.(42) ile ikinci evliliğini yapan Necip K.(59), birkaç hafta önce yeni eşi ile tartışmalar yaşayınca evden ayrıldı. Necip K., ölen annesi ve eşinin mezarlarını ziyaret için mezarlığa gitti. Mezarlık dönüşü yeni eşi N.K.'yı yanında başka biri ile gördüğünü öne süren öfkeli koca, eşi ile sokak ortasında tartışmaya başladı.

Eşinin 'yanımdaki kişi akrabam' demesine aldırış etmeyen ve sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca, yanında bulunan bıçakla eşini karnından ve boğazından bıçakladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri olayın meydana geldiği yerden mezarlık yönüne doğru giden Necip K.'yı yakaladı, suç aleti bıçağa ise el konuldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan 2 çocuk annesi N.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan öfkeli kocanın, Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ilk ifadede mezarlık ziyaretinin ardından dönüşte eşini bir erkekle gördüğünü, bu yüzden tartışma yaşandığını ve olayın meydana geldiğini söylediği belirtildi.

Hayatını kaybeden N.K.'nin önceki evliliğinden olan ve ilköğretim okulunda öğrenim gören kızını ziyaret ettiği ve bu ziyaretin ardından okulun 100 metre kadar uzağında eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybettiği öne sürüldü. Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan N.K.'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

KIZIYLA TARTIŞTI SOKAK ORTASINDA SOYUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Balıkesir'de kızıyla tartışan A.S. adlı kadın, alkol aldıktan sonra şehrin en işlek caddesinde soyundu

Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda, vatandaşların şaşkın bakışları arasında belden yukarısını çırılçıplak bırakan A.S.'yi, olay yerine gelen polis ekipleri giydirdi.

Polisteki ifadesinde, kızının kendisine "O...pu" şeklinde küfretmesine öfkelendiğini söylediği öne sürülen A.S.'nin aşırı derecede alkol aldığı belirlendi. A.S., ifadesinin ardından polis tarafından evine bırakıldı.

 

HELYUM GAZI İLE İNTİHAR ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, babasına deney yapacağını söyleyerek helyum dolu tüp aldıran Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 4'üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Mert İldiri, başına geçirdiği poşete tüpteki bu gazı doldurup soluyarak yaşamına son verdi.

Derslerindeki başarısına rağmen içine kapanık olan ve kardeşinin anlattığına göre bir süredir ölümü araştıran İldiri'nin, intihar notu bırakıp, organlarının bağışlanmasını istediği öğrenildi.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Bayraklı Anadolu Caddesi, 99 numarada meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Mert İldiri, kardeşi ve annesiyle birlikte akşam televizyon izledikten sonra uyumak istediğini söyleyerek odasına çekildi. Sabah saatlerinde uyandırmak için odasına giren aile üyeleri, Mert İldiri'yi, başına poşet geçirilmiş halde cansız yatarken buldu.

HELYUM GAZINI SOLUMUŞ

Şoke olan aile fertlerinin ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri inceleme başlattı. Ekiplerin araştırmasında, Mert İldiri'nin, başına geçirdiği poşet içerisine tüpteki helyum gazını hortumla aktardığı, daha sonra da bunu soluyarak yaşamına son verdiği belirlendi. Nöbetçi savcının inlemesinin ardından Mert İldiri'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖLÜMÜ ARAŞTIRMIŞ

Üniversite öğrenci Mert İldiri'nin, yaklaşık bir ay önce deney yapacağını söyleyerek kendilerinden ayrı yaşayan makina mühendisi babası İsmail İldiri'ye bir tüp helyum gazı aldırdığı ortaya çıktı. Derslerindeki büyük başarısına rağmen, sosyal ilişkisi zayıf ve içine kapanık olduğu belirtilen Mert İldiri'nin, bir aydır da kardeşi Can İldiri'nin anlattığına göre ölümü merak edip araştırdığı öğrenildi.

ORGANLARININ BAĞIŞLANMASINI İSTEMİŞ

İntihar etmek için uzun süre plan yapıp çılgın bir yönteme başvuran Mert İldiri'nin odasındaki aramalarda da 8 sayfadan oluşan mektup bulundu. İldiri'nin mektubunda, böyle bir sonu seçtiği için ailesinden özür dilediği, ayrıca organlarının da bağışlanmasını istediği açıklandı. Yakınları ise Mert İldiri'nin ekonomik bir sorunun olmadığı, kız arkadaşının bulunmadığını, ayrıca ailesiyle de sorun yaşamadığı için intiharına anlam veremediklerini dile getirdi. Olayla ilgili polisin soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

BORÇ ALDIĞI BİLEZİKLERİ VERMEYİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da 54 yaşındaki Sevim S., iddiaya göre, borç olarak aldığı iki altın bileziği kendisine geri vermeyen 56 yaşındaki Zeki Özalp'ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün gece, Samsun'un Atakum İlçesi Kamalı Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Zeki Özalp, bir ay önce maddi açıdan sıkıntı yaşadığını söyleyerek iki yıldır birlikte yaşadığı Sevim S.'den iki altın bilezik aldı.

Sevim S.'nin bileziklerini geri istemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olay sırasında Sevim S., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Zeki Özalp'i kalbinden bıçakladı. Özalp olay yerinde yaşamını yitirdi.İhbar üzerine eve giden polis, Sevim S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AZRAİL'E 13 GÜN DİRENEBİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde 28 Ekim'de hız nedeniyle takla atan otomobilin sürücüsü 18 yaşındaki Şevket Oğuz Tiryaki, ağır yaralı olarak kaldığı hastanede kazadan 13 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı kazada, otomobil içindeki lise öğrencisi Tuğçe Aygün olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Simav İlçesi Sanayi Sitesi girişinde geçen 28 Ekim'de meydana gelen kazada, Simav Kız Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Tuğçe Aygün, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen tören ardından okuldan ayrılıp kendisini eve bırakması için arkadaşı Şevket Oğuz Tiryaki'nin kullandığı 34 AV 372 plakalı otomobile bindi ve bir süre sonra hız nedeniyle takla otomobilden fırlayan liseli kız hayatını kaybetti. Otomobil içinde sıkışıp ağır yaralanan sürücü Tiryaki, itfaiye tarafından kurtarılıp Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan daha sonra da Yoğum Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edilen Tiryaki, kazadan 13 gün sonra dün (Çarşamba) verdiği yaşam savaşını kaybetti. Büyük bir umutla genç adamın hastaneden çıkacağı günü bekleyen yakınları acı haberle yıkıldı.

AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Trafik canavarının kurbanı olan Şevket Oğuz Tiryaki'nin cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınıp Halil Ağa Camii'ne getirildi. Tiryaki ikindi namazı sonrası gözyaşları arasında Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BABASINI ÖLDÜRÜP KÖMÜRLÜĞE GÖMDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, 17 yaşındaki bir gencin, Kurban Bayramı'nın ikinci günü, pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü babasının cesedini, 3 gün boyunca kömürlükte sakladığı iddia edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Başıbüyük Mahallesi Eser Caddesi'ndeki bir gecekonduda oturan O. S'nin (17), Kurban Bayramı'nın ikinci günü, babası Yılmaz S'yi (48) pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürüldü. Buna göre, O. S, babasının halıya sararak kömürlüğe götürdüğü cesedinin üzerini, kömür torbaları ile kapattı. Ceset yaklaşık 3 gün orada kaldı. Dün akşam saatlerinde ablası O. S'yi arayarak, babasına ulaşamadığını belirtip, nerede olduğunu sordu.

O.S. de ablasına, ''Babamı öldürdüm ve kömürlüğe gömdüm'' diye cevap verdi. Bunun üzerine bulunduğu yerden olayın meydana geldiği adrese gelen kadın, cinayet şüphelisi kardeşi ile karşılaştı. O sırada O. S, bir ticari taksi ile evden ayrıldı. Polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin kaçtığı taksi bulundu, ancak O. S'in araçtan indiği anlaşıldı

Olay yeri inceleme ekipleri, evde ve kömürlükte geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kömürlükte, kömürlerin altında gizlenmiş olarak bulunan ceset, çıkarılarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı. Olayı duyan Yılmaz S'in yakınları, cinayet mahalline geldi. Cesedin kaldırılması sırasında Yılmaz S'in kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. 

TÜFEKLE OYUN ÖLÜM GETİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Karabük'te, 3,5 yaşındaki çocuğun oynadığı iddia edilen av tüfeğinin ateş alması sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki ağabeyi Burak D, toprağa verildi.Cenazesi Üniversite Mahallesi'ndeki evinden alınarak Yunus Emre Camisi'ne getirilen Burak D, kılınan namazın ardından Beşbinevler Aile mezarlığında defnedildi.

Bu arada, cenaze töreninde Burak D'nin ailesi, gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almasını engelledi.

Üniversite Mahallesi'nde, 3,5 yaşındaki Berke D, dün avdan gelen babası Engin D'nin dolu olarak bıraktığı av tüfeğiyle oynadığı sırada tüfek ateş aldı. Tüfeğin kazayla ateş alması sonucu yemek yiyen ilköğretim 6. sınıf öğrencisi Burak D'nin (11) başına saçma isabet etti. Ağır yaralanan Burak D. ambulansla kaldırıldığı Karabük Şirinevler Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Baba Engin D'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.