BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Ev partisi kanlı bitti

ABD'de gençlerin katıldığı bir partide cinnet geçiren bir kişi, 6 genci vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Abone ol

ABD'nin kuzeybatısındaki Seattle kentinde bir evde sabaha karşı gençlerin katıldığı bir partide cinnet geçiren bir kişi, 6 genci vurarak öldürdükten sonra intihar etti.


Seattle polis müdürü Gil Kerlikowski'nin verdiği bilgiye göre, evde bulunan 15'ten fazla genç müzik eşliğinde eğlenirken, bir ara partiden ayrılan saldırgan, kısa süre sonra elinde bir tüfekle geldi ve evdekilere ateş etmeye başladı.
Silah seslerini duyan bir polis memuru, bölgeye geldiğinde, saldırganın bir genci silahla evin bahçesinde kovaladığını gördü. Polis memurunun silahı bırakma çağrısı yapması üzerine saldırgan, tüfeği ağzına çevirerek ateş etti ve olay yerinde öldü.

Partinin verildiği evde 5 ceset bulunurken, saldırganın altıncı kurbanı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayda biri ağır, iki kişinin de yaralandığı belirtildi.

Seattle Belediye Başkanı Greg Nickels, olayın, kentte son 20 yılda meydana gelen en büyük şiddet olayı olduğunu söyledi.

Kimliği henüz açıklanmayan, ancak olayın tanıklarınca “sakin ve sessiz biri” olarak nitelendirilen saldırganın neden cinnet geçirdiği araştırılırken, partinin verildiği evde marihuana ve bol miktarda alkollü içkinin bulunduğu belirtildi.
 hürriyet