BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Eurovision Delisi Gürcistanda

Mor ve Ötesi, ''Deli'' adlı şarkının tanıtımını yapmak amacıyla Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi.

Abone ol

Mor ve Ötesi grubu, Eurovision-2008'de Türkiye'yi temsil edeceği ''Deli'' adlı şarkının tanıtımını yapmak amacıyla Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi.

Grubun vokalisti Harun Tekin, Tiflis'te düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, Eurovision Şarkı Yarışması ve müzik çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Türkiye'yi bu yıl yarışmada ''Deli'' adlı şarkıyla temsil edeceklerini hatırlatan Tekin, bugüne kadarki hedeflerini gerçekleştirmekte başarılı olduklarını belirterek, yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını söyledi.

Türkiye'nin, uzun yıllar sonra ilk kez yurtdışında şarkı tanıtımı için turne düzenlediğini hatırlatan Tekin, Gürcistan'da kimi radyo ve televizyon programlarında canlı yayın konuğu olduklarını ve gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını kaydetti. Tekin, Gürcistan'da konser vermek istediklerini de sözlerine ekledi.

Harun Tekin, toplantıda ''Deli'' ve ''Bir Derdim Var'' parçalarını canlı olarak seslendirdi.

Gürcistan'dan önce Yunanistan, Arnavutluk, Makedonya ve Portekiz'de bulunan Mor ve Ötesi grubu, Ukrayna ve Azerbaycan ziyaretlerinden sonra yarışmanın 22 Mayıs'ta yapılacak yarı finali öncesindeki son hazırlıklarını tamamlamak üzere Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gidecek.