BIST 10.864
DOLAR 32,71
EURO 35,46
ALTIN 2.473,16
HABER /  GÜNCEL

Estetik cerrahi mucize yaratıyor

Bugün estetik cerrahinin sunduğu imkânlarla bir insanı baştan aşağı yenilemek mümkün.

Abone ol

Bugün estetik cerrahinin sunduğu imkânlarla bir insanı baştan aşağı yenilemek mümkün. Artık burnum çirkin, göğsüm yok veya basenlerim çok geniş diye üzülmenize gerek yok. Estetik ve plastik cerrahi bunları en iyi şekilde hallediyor. Amerika' da yayınlanmış araştırmaları nedeniyle üç kez TÜBİTAK ödülü almış olan Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu yaza hazırlık olarak yapılabilecek operasyonları şöyle sıraladı:

ENDOSKOPİK ALIN GERME: Saçlı deri içinde yapılan 2 cm kesiden endoskop yardımıyla TV ekranından görüntülenerek yüz ve alın kas ve derisi yukarı doğru çekilir. 

Bu operasyona izinsiz yüz germe denir. Hasta hane de yatmayı gerektirmez. Bir hafta içinde hasta normal hayatına dönebilir.
 
LİFTİNG: lokal anestezi + sedasyon la uygulanabilen bir buçuk iki saatlik bir yüz germe operasyonudur. Hasta aynı gün evine gidebilir. Bir hafta sonra işine  dönebilir. Bu şekilde çok küçük bir müdahale ile boyun ve yüzde on beş yaşlık bir gençleşme sağlanabilir.
 
KAŞ ASMA: Lokal anestezi altında yarım saatte uygulanabilen bir işlemdir. Kaş uçları içten konan bir dikişle yukarı ve dışa doğru asılır. Gerektiği gibi uygulanırsa genç ve dinç görüntü sağlanır. Ertesi gün sosyal yaşantıya dönülebilir. Herhangi bir iz söz konusu değildir.
 
GÖZ KAPAKLARININ GERİLMESİ VE TORBACIKLARIN GİDERİLMESİ: Klinikte lokal anestezi ile 1 saatte yapılan bir operasyondur. Ödeme mani olmak için göz 1 saat kapalı tutulur. Hasta hemen evine dönebilir.

BOTOX: özellikle alın ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesi için son zamanların en ideal ilacıdır. Uygulaması 2 dakika içerisinde yapılmaktadır Etki mekanizması; mimik ve kırışıklığa neden olan kasların hareketlerini minimaline etmektir, süresi yaklaşık altı aydır.

MEME PROTEZİ (BÜYÜTME): Ameliyat genel anestezi ile hastane şartlarında yapılan bir operasyondur. Doğal bir görüntü elde etmek için içi jel olan protezler tercih edilir. Ameliyat sonrası hiç iz kalmaz. Protezi değiştirmeye gerek kalmadan ömür boyu kullanırsınız, patlaması söz konusu değildir.

KARIN GERME OPERASYONU: Genel anestezi ile hastane şartlarında yapılır . Ameliyat sonrası bir gece hastanede kalınır. Bu ameliyat için en uygun adaylar,diyet ve egzersizle giderilemeyen karında yağ fazlalığı ve deri gevşekliği şikayeti olan kişilerdir. Doğum yapmış kadınlar için özellikle çok yararlıdır. 
 
LİPOSUCTİON: Vücut Liposuctıon, Liposhapıng, Liposculpturing, Body Countring… tüm bu deyimler vücudun çeşitli bölgelerinden yağ alınması işlemini anlatır.
 
Özellikle normal ve biraz kilolu olan fakat vücudun belli bölgelerinde diğer bölgelerle uyumsuz olarak yağ biriken kadın ve erkeklerde en iyi sonucu verir. Bu bölgelerde yağ birikmesi bazen ailevi bir karakterdir, diyet ve egzersiz ile geçmez. Liposuction bu gibi yağ birikimlerini giderecek tek yoldur 
 
LİPOFİLLİNG: Kişinin kendi yağıyla vücudunu şekillendirmek, vücudun değişik yerlerinden yağ alınıp, gene vücudun değişik yerlerine konarak yüz gençleştirme, meme dikleştirme, kalça şekillendirme, çarpık bacak düzeltme gibi pek çok operasyon gerçekleştirme.