BIST 9.758
DOLAR 34,10
EURO 37,94
ALTIN 2.816,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eskişehir'den sonra Yozgat'tan dehşete düşüren haber! Bir çocuk öldü, yaralılar var

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

 Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Abone ol

İddiaya göre, Z.Y. (17), Salih Paşa Camisi önünde sohbet ettiği F.Ü. (14) ve E.G'yi henüz bilinmeyen nedenle bıçakla yaraladı. Şüpheli, kendisini yakalamak isteyen M.L'yi (61) de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan F.Ü, buradaki müdahalenin ardından Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi. F.Ü, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan şüphelinin alkollü olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yozgat Valiliğinden Sorgun ilçesindeki bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 15 Ağustos saat 21.10 sıralarında, Sorgun'da bir site içerisinde yapılan düğünde, alkolün etkisinde bulunan Z.E.Y. isimli suça sürüklenen çocuğun, aralarında çıkan tartışma sebebiyle bir kişiyi olay yerinde bıçakla hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralayarak kaçtığı bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tespit edilen kamera görüntülerine göre, şüphelinin ilk olaydan kısa süre sonra cadde üzerinde karşılaştığı iki çocukla kısa süre karşılıklı konuştukları ve akabinde onları da yaralayarak kaçtığı tespit edilmiş, kısa süre sonra saklandığı yerde suç aleti ile birlikte yakalanmış ve adli mercilerce tutuklanarak Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilmiştir. Maalesef cadde üzerinde yaralanan çocuklarımızdan biri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayda biri çocuk olmak üzere iki vatandaşımız hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Olay hakkında adli soruşturma devam etmekte olup konu titizlikle takip edilmektedir."