BIST 9.666
DOLAR 34,20
EURO 38,13
ALTIN 2.896,82

Eski eşlerine dönen ünlüler!

Eski eşlerine dönen ünlüler!

Ne olursa olsun eski eşinden ya da sevgilisinden bir türlü kopamayan ünlüler... kırmızı güller fikrini değiştirdi oyuncu ırmak ünal, işadamı emre karabacak ile bir buçuk yıl aşk yaşadıktan sonra aniden ayrılmıştı. ama çiftin ayrılığı uzun sürmedi. karabacak'ın gönderdiği kırmızı güller genç...

Eski eşlerine dönen ünlüler!

Ne olursa olsun eski eşinden ya da sevgilisinden bir türlü kopamayan ünlüler...

KIRMIZI GÜLLER FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Oyuncu Irmak Ünal, işadamı Emre Karabacak ile bir buçuk yıl aşk yaşadıktan sonra aniden ayrılmıştı. Ama çiftin ayrılığı uzun sürmedi. Karabacak'ın gönderdiği kırmızı güller genç oyuncunun fikrini değiştirdi.

Eski eşlerine dönen ünlüler!

Irmak Ünal ve Emre Karabacak bu kısa ayrılığın ardından tekrar biraraya geldiler. Hatta bundan böyle bir daha ayrılmamaya karar verip nikah masasına oturdular. Çiftin bir süre sonra bir bebekleri olacak.

Eski eşlerine dönen ünlüler!

ÖLÜDENİZ'DE İKİNCİ NİKAH

Bir dönem televizyon ekranlarında fırtına gibi esen Bir Demet Tiyatro'da Tirbüşon Berkant karakterini canlandıran Serhat Özcan da boşandığı eşinden bir türlü vazgeçemeyenlerden. Boşandığı eşiyle ikinci kez evlenen Özcan nikah töreninde yaptığı konuşmada "Eşimle boşandık ama dostluğumuz bozulmadı. Bir süre sonra yeniden evlenmeye karar verdik" dedi. Serhat Özcan ile eşinin ikinci nikahına o sırada 16 yaşında olan kızları da katıldı.

Eski eşlerine dönen ünlüler!

NADİDE'Yİ BOŞAYIP ESKİ EŞİNE DÖNDÜ

Şarkıcı Nadide Sultan bir dönem işadamı Murat Sakaryalı ile dünyaevine girmişti. Ancak hiç beklemediği bir şekilde eşi boşanma davası açtı.