BIST 8.855
DOLAR 34,24
EURO 37,07
ALTIN 3.013,90

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Nurgül yeşilçay’ın mithat can özer’le olan ilişkisine yaklaşık iki ay önce boşandığı eşi cem özer’den destek geldi. özer eski eşi için ‘nurgül kıymetlidir, değerlidir. hayatımın en güzel 6 yılını bana vermiş bir insana ben ancak teşekkür ederim. benim görevim ona ilişkisine saygı duymak ve ne...

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Nurgül Yeşilçay’ın Mithat Can Özer’le olan ilişkisine yaklaşık iki ay önce boşandığı eşi Cem Özer’den destek geldi. Özer eski eşi için ‘Nurgül kıymetlidir, değerlidir. Hayatımın en güzel 6 yılını bana vermiş bir insana ben ancak teşekkür ederim. Benim görevim ona ilişkisine saygı duymak ve ne zaman talep ederse yanında olmaktır’ diye konuştu. Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’i tanıdığını ve düzgün bir çocuk olduğunu söyleyen Cem Özer Yeşilçay’ın ilişkisi hakkında şöyle konuştu: Nurgül‘ün sadece oğlum Nejat’la ilişkisi beni ilgilendirir. Onun dışındaki hiç bir ilişkisine karışma hakkına sahip değilim. Dilediği gibi yaşayacaktır, bana düşen sadece onu desteklemek, onu korumak ve kollamaktır. Ben kızımın ilişkisine dahi karışmam. O benim kıymetlimdir, ona toz kondurmam, benim toza bulanmam pahasına. Onun dışında hayatında birinin olması çok doğal, sorun değil. Tam tersi Nurgül’ü mutlu gördüm, hoşuma gitti. Bundan sonraki hayatında benimle olduğundan bin kere daha fazla mutlu olsun inşallah. Yeni bir evlilik kararı alırsa da saygı duyarım.”

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Şu sıralar ‘Yalanı Boşver’ albümüyle müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Petek Dinçöz yeni tarzı ile oldukça dikkat çekiyor. Sahnede alaturka ve assolist kıyafetleri kullanmayı bırakan Dinçöz, yeni kıyafetleri için ünlü modacı Zelia Kaçar ile çalışmaya başladı. İspanya’nın Madrid kentinde dünyaca tanınmış moda okulu İED’de okuduktan sonra Türkiye’ye gelerek kendi markası ‘SAGAZA Madrid’i yaratan Kaçar, ünlü şarkıcının kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra sahnede mini etek giymeye başladığını söyledi. Kaçar, “Dinçöz kendi tarzını buldu” diye konuştu.

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Zülfü Livaneli Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde hem şarkıları hem de esprileriyle geceye damgasını vurdu.

Ünlü sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli yeni yılın ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. 1.5 yıl aradan sonra Anadolu yakasında sevenleriyle buluşan Livaneli’ye ilgi yoğundu. ‘Sevdalı Başım’ adlı parçasıyla konserine başlayan sanatçı seyiriciye seslenerek “Bazı şarkılar için ‘bu bölgede anlaşılır’, ‘bu bölgede anlaşılmaz’ diyoruz ama bu bölgede böyle bir sorun yok hepsini söyleyebiliriz” dedi. Livaneli 40. sanat yılını kutladığını sevenleriyle paylaşarak bir sürpriz yaptı ve bağlamasını çaldı. Parçasını seslendirmeden önce elindeki bağlama için “Çok küçük yaşlarda başladığım için bunun arkası yuvarlaktır. Böyle durmaz devamlı oynar. Oynamak niye? Kıvırtmak içindir. Kıvırtmak niye? Müzikte kıvırtmak, siyasette kıvırtmak, ticarette kıvırtmak, medyada kıvırtmak... Ben de kıvırmalardan bıktığım için, sazı çala çala yoruldum artık başkaları çalsın. Sonra aklıma geldi. Dedim ki saz yaptırayım kendime arkası düz olsun” diye konuştu. Konser bitiminde uzun süre ayakta alkışlanan sanatçı toplam 30 parça seslendirmesine rağmen ısrarlara dayanamayarak bis yaptı.

Eski eş bu fotoğraflara ne dedi?

Özcan Deniz, 25 Şubat’ta vizyona girecek filmi ‘Ya Sonra’ için aralarında Sezen Aksu ve Tarkan’ın da bulunduğu ünlü isimler için özel gösterim düzenledi. İstinye Park Alışveriş merkezindeki AFM sinemalarının 4 nolu salonunda yapılan gösterim için özel önlemler alındı. Gizlice yürütülen organizasyon için davetliler sinemaya giriş kapısı yerine yangın çıkışını kullanarak girdiler. Gösterimine iki hafta kala Deniz’in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği ilk filmi için düzenlediği gizli gösterimin nedeni merak uyandırdı.