BIST 8.743
DOLAR 34,26
EURO 37,14
ALTIN 3.011,70
HABER /  GÜNCEL

Eşini başkalarına satıyordu

4 yıldır evliydiler, bir yıl sonra kocası kendisini erkeklere pazarladı. Dayanamadı ve Ankara'ya kaçtı.

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, eşini fuhşa zorladığı öne sürülen bir kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nusratiye Mahallesi'nde, Ö.S. polis merkezine, kız kardeşi Gönül A'nın, eşi Sami A.(34) tarafından fuhşa zorladığını ihbar etti. Polis ekipleri, Gönül A. ve eşi Sami A'yı gözaltına aldı.

Gönül A'nın, polise verdiği ifadede, 4 yıldır evli olduğunu, eşinin evlendikten bir yıl sonra kendisini erkeklerle birlikte olmaya zorladığını, bu durumu önce kabul etmediğini ancak daha sonra eşinin ölümle tehdit etmesi nedeniyle korktuğunu ve kabullendiğini söylediği öğrenildi.

İfadesinde, geçen yıl B.G. adlı bir erkekle anlaşarak, kocasının zulmünden kurtulmak adına Ankara'ya kaçtığını, ancak eşinin yanında kalan 3 yaşındaki kızını özlediği için birkaç gün önce Çorlu'ya geldiğini anlattığı belirtilen Gönül A'nın, ''Bu arada eşim Sami A, beni 10 avro karşılığında tanımadığım bir erkeğe, adresini bilmediğim bir evde pazarladı. Eşimden davacı ve şikayetçi değilim, ancak boşanmak istiyorum'' dediği öğrenildi. Polis merkezinde susma hakkını kullanan Sami A. ise sevk edildiği mahkemede tutuklandı.