BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Erzurumspor zehirlendi

Erzurumsporlu futbolcular, bugün oynayacakları Yeni Kırşehirspor maçı öncesi yedikleri yemekten zehirlendiler.

Abone ol

Erzurumsporlu futbolcular, bugün oynayacakları Yeni Kırşehirspor maçı öncesi yedikleri yemekten zehirlendiler. Zehirlenen 17 futbolcu, antrenör, masör ve malzemeci dahil toplam 20 kişi Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Lig B 4. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Erzurumspor'da 17 futbolcu, antrenör Yusuf Ziya Göktaş ile masör ve malzemeci maç öncesi tavuk, makarna ve kompostodan oluşan menüden yedikten sonra fenalaştılar.

Numune Hastanesi'ne kaldırılan 20 kişinin yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlenirken, futbolculardan Özgür Gökdurna'nın durumun ağır olduğu bildirildi.

Numune Hastanesi intaniye servisi uzmanlarından Dr. Süleyman Seven, yapılan tektik ve tahliller sonucu futbolcuların yedikleri gıdalardan dolayı zehirlendiklerini belirterek, ''Gerekli tıbbi müdahaleler yapıldı. Futbolcularını müşahede altında tutuyoruz'' diye konuştu.

Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kemal Kesmen de ''Bazı futbolcularda gıda zehirlenmesine rağmen alerjik durum da ortaya çıkmış. Gerekli tedavileri sürüyor'' dedi.

Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Müdürü Serap Geneşke, hastanede gerekli incelemeleri yaparak, futbolcularla görüştü. Geneşke, durum hakkında federasyon yetkililerine de bilgi verdi.

Erzurumspor Divan Kurulu üyesi Hasan Yamaç da bugün oynayacakları kritik Yeni Kırşehirspor maçı öncesi yaşanan bu olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Yaşanan bu gelişme karşısında alacağımız raporu ilgililere ileteceğiz. Futbol Federasyonu'nun maç hakkında vereceği kararı bekleyeceğiz'' diye konuştu.