BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Ersun Yanal Fenere sesleri

Kadıköy'de Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de taraftarların sabrı taştı !..

Abone ol

Sarı-Lacivertli taraftarlar maç çıkışında Zico'yu eleştirerek "Ersun Yanal Fener'e" diye tempo tuttular. Vestel Manisaspor'un hocasını alkışlayan ve tezahüratlar yapan taraftarlar ayrıca Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ı da alkışlarla statta uğurladı.

Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan ve takımlarının kötü futboluna isyan eden Sarı-Lacivertiler, özellikle Zico'yu eleştirerek, aleyhinde tezahürat yaptılar. Fenerbahçeli taraftarlar lider Vestel Manisaspor'un hocası Ersun Yanal'ı da alkışlayarak, "Ersun yanal Fener'e" diye tempo tuttular.

Öte yandan stad çıkışında Bursaspor Başkanı Levent Kızıl 'ı gören taraftarlar, Kızıl'ı da alkışlayarak galibiyetten dolayı tebrik ettiler. Sarı-Lacivertli taraftarların bu jestine karşılık veren Kızıl, "Sağolun... Bizi çok güzel ağırladınız. Taraftarlık budur" dedi.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 1-0 yenilmesinin ardından mikrofon uzattığımız eski yöneticilerden ve TFF eski yöneticisi Davut Dişli önemli açıklamalar yaptı. Zico'nun artık tartışılmaya başladığını ve bu eleştirilerin Bursaspor maçının ardından daha da artacağını ifade eden Dişli, "Bursaspor iyi oynadı. çok iyi mücadele etti. Fenerbahçe bugüne kadar oynadığı futbolla sıkıntı veriyordu. Taraftarlar hep sabretti. Zico tartışılmaya başlamıştır. Bu yenilgiden sonra daha da eleştirilecektir. Önder gibi adam yedek kalmamalı. Geçen sene herkes gördü. Bu maçta da iyi oynadı. Defansın göbeğinde mutlaka yeri var" dedi.