BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Ersun Yanal destek bekliyor

Ersun Yanal, “Kocaelispor maçı için takıma sahip çıkmalı ve destek vermeliyiz“ dedi.

Abone ol

Trabzonspor'un üst üste aldığı 2 beraberlik yüzünden yoğun eleştirilerle karşılaşan teknik direktör Ersun Yanal, “Kocaelispor maçı için takıma sahip çıkmalı ve destek vermeliyiz“ dedi.

Olası puan kayıplarında eleştirilerin yöneltilmesinin normal olduğunu söyleyen Ersun Yanal, “Bu takımı başarılara koşturmak istiyorsak birlik olmalıyız“ diye konuştu. Bordo mavili takımın zirvede yer aldığını da vurgulayan Ersun Yanal, daha sonra şunları söyledi:
“Ancak bunu bir baskı haline getirmeden takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Hafta sonu oynayacağımız Kocaelispor maçını kazanıp zirvedeki konumumuzu rahatlatmak istiyoruz.“

TRANSFER MASAYA YATIRILACAK

Öte yandan Trabzonspor’da Kocaelispor maçından sonra Kulüp Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer ve Ersun Yanal'ın bir araya gelerek transfer çalışmalarını masaya yatıracağı öğrenildi. Ersun Yanal’dan takımdaki eksiklikler konusunda bir rapor alacak olan Başkan Şener’in bu doğrultuda bir transfer bütçesi hazırlamak istediği belirtildi. Sezon sonunda Avrupa Kupaları’na katılmayı arzu eden Başkan Sadri Şener'in takımın ahengini bozmayacak transferlere yeşil ışık yakacağı bildirildi.

3 FUTBOLCU YOLUNU AYIRDI

Trabzonspor’da sezon başında Ersun Yanal'ın raporu üzerine Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Hasan ve Erdinç'le geçtiğimiz sezonun ortalarında kulübe hiç bir haber vermeden Trabzon’dan ayrılan Ömer Rıza’nın kulüple tüm ilişkileri kesildi.

Üç futbolcunun bordo mavili kulüpten alacaklarına karşılık Futbol Federasyonu'na başvurarak bonservislerini aldığı, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun da onay verdiği bildirildi. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, 3 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını doğrulayarak şunları söyledi:
“Bu futbolcular kadromuzda düşünmediğimiz isimlerdi. Biz sezon başında kendilerine kulüp bulmalarını istemiştik ancak olmadı. Şimdi ise kendi haklarını arayarak bu yolu tercih ettiler. Bundan sonraki futbol yaşantılarında kendilerine başarılar diliyoruz.“

Bordo mavili takımda Gineli Jabi’de alacaklarına karşılık bonservisini almak için FİFA’ya başvurdu. Gineli futbolcunun durumunun da önümüzdeki haftalarda kesinlik kazanacağı öğrenildi.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Trabzonspor yönetimi, pazar günü oynanacak Kocaelispor maçının bilet fiyatlarını belirledi. Bilet fiyatlarının Maraton Tribünü 15 YTL, Kapalı Tribün (kenar) 35 YTL, Kapalı Tribün (orta) 50 YTL, VİP Tribünü 100 YTL olduğu açıklandı.

Yönetim Kurulu, ayrıca gelecek hafta deplasmanda oynanacak Bursaspor maçının kafile başkanları olarak Futbol Şube Sorumlusu Dr.İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez'i belirledi.