BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,04
ALTIN 2.835,09
HABER /  MAGAZİN

Ersoya papatyalar kimden?

Bir demet papatya Bülent Ersoy'u zorda bıraktı. Canlı yayında Ersoy iddialara açıklık getirdi.

Abone ol İNTERNETHABER

Bülent Ersoy'a Popstar Alaturka yayını sırasında gönderilen papatyalar büyük merak konusu olmuştu. İki iddia ortaya atılmıştı; Biri yeni sevgili diğeri eski kaynanaya dair...

YENİ SEVGİLİ Mİ?

Bülent Ersoy sonunda papatya sırrına açıklık getirdi.
Yeni sevgili iddialarını yalanlayan Ersoy, "Çok sağlıklıyım ama çok seçiciyim. Bir sevgili söylentisi bazı gazetelerde çıktı. Böyle biri yok" dedi.

ESKİ KAYNANA YOLLADI

Çiçekleri gönderen kişi Bülent Ersoy'un boşandağı eşi Armağan'ın annesi çıktı. Bunu canlı yayında açıklayan Ersoy, kartta "Seni çok seviyoruz, sen bizim için değerlisin. Yeni yayın dönemin uğurlu olsun kızım" yazdığını söyledi.

ARMAĞAN İSYANI

Ersoy'u kızdıran medyada Armağan'ın zor durumda olduğu ve Ersoy'a geri dönmeye çalıştığı şeklinde çıkan iddialarda. Eski kaynananın da Ersoy'un Armağan'a geri dönmesi için çiçek gönderdiği yazılmıştı.

Bülent Ersoy buna isyan etti ve "Nikah düştü diye şimdi birbirimize düşman mı olmalıyız... Benim kayın validem hayırlı uğurlu olsun yeni sezonunuz diye bir anne şefkati ile bunu söylediyse bunu bu şekilde yorumlamak abesle iştigal. Basındaki arkadaşlar, hem günah işliyor hem yanlış yapıyor hem de halkı yanlış bilgilendiriyorsunuz" dedi.

ESKİ KOCAYA SAHİP ÇIKTI

Armağan'ın durumunun çok iyi olduğunu ve kendisinden ayrıldı diye bitmesinin söz konusu olmadığını belirten Bülent Ersoy, Armağan'a sahip çıktı.

Ersoy, "Biz bazı şeyleri sineye çekmeyi öğrendik ama o daha çocuk, o daha bebe ve o erkek, onun gururu ile oynamak çok yanlış. Hiç bir yere düşmedi gayet sağlıklı ve çalışıyor. Bülent Ersoy'dan ayrıldı diye bitti diye bir şey yok. Kimsenin şahsiyeti ve gururu ile oynamayalım" dedi.

Bunun Armağan'a gönderilmiş bir barış sinyali olmadığını vurgulayan Ersoy, "Öyle olsa açıkça söylerim. Ben sevgimin arkasına köpek gibi düşerim" diye konuştu.