Tatile çıkmayı düşünenler dikkat! Erken rezervasyon süresi uzatıldı. Başvuru için geç kalmayın...
Abone olTürkiye Seyehat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Alper Maçkan, yaptığı açıklamada, erken rezervasyon programının Nisan ayı sonunda bitmesinin planlandığını ancak ilgi karşısında otelciler ve seyahat acentelerinin anlaşmalarını uzattıklarını, erken rezervasyonun Mayıs ayı boyunca süreceğini kaydetti.
Akdeniz çanağında yer alan Fas, Tunus gibi ülkelerde de erken rezervasyon süresinin uzadığını kaydeden Maçkan, tatilcilerin bu fırsattan yararlanmaları önerisinde bulundu.
Maçkan, erken rezervasyona talebin beklentilerin çok üzerinde olduğunu kaydederek, geçen yılki talebin iki katına ulaşıldığını bildirdi.
Satışların yüzde 50'sinin erken rezervasyonlardan yapıldığı bilgisine ulaştıklarını ifade eden Maçkan, turizmcilerin ilgiden memnun olduğunu anlattı.
Uygar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygun da tatilcilerin gösterdiği ilgi karşısında otellerle anlaşmalarını uzattıklarını ve kampanyaya Mayıs ayında da devam edeceklerini bildirdi.
HAZİRAN ORTASINA KADAR UZAYABİLİR
Erken rezervasyonda öncelikle Belek ve Kemer bölgesine ilgi gösterildiğini kaydeden Uygun, Fethiye, Marmaris, Bodrum kıyı şeridinde erken rezervasyon anlaşmalarının Haziran ayı ortasına kadar uzatılabileceğini kaydetti.