BIST 10.335
DOLAR 32,67
EURO 35,12
ALTIN 2.439,84
HABER /  MAGAZİN

Erkekler yüzüme bakmadı

"Evlendikten sonra hiçbir erkek bana bakmaz oldu. Bu sebeple kendime olan güvenimi yitirdim"

Abone ol

"Evlendikten sonra hiçbir erkek bana bakmaz oldu. Bu sebeple kendime olan güvenimi yitirdim" Tüba Ünsal eşinden boşanma nedenini böyle açıklayınca mankenler ayaklandı..
Tuba Ünsal'ın evliliğini bitirme nedenleri arasında saydığı "Evlendikten sonra kimse bana bakmaz oldu. Bu sebeple kendime olan güvenimi yitirdim" sözleri, evli mankenleri kızdırdı: "Kimse bakmıyor diye koca boşanır mı hiç?".

Geçtiğimiz ay Cem Cantaş ile evliliğini bitiren Tuba Ünsal, boşanmanın ardından yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı. Evlendikten sonra kendine olan güvenini yitirdiğini söyleyen Ünsal, boşanma kararı almasında bunun da etkisi olduğunu şu sözlerle dile getirmişti: "Biz görsel bir iş yapıyoruz çünkü beğenilmek istiyoruz. Evlenmeden önce bir mekana girdiğimde herkes bakıyordu ama evlendikten sonra artık evli bir kadınsın. Bu nedenle, 'Neden artık bana bakmıyorlar' diyorsun. Kadın olarak kendine güvenini yitirmeye başlıyorsun!" Ünsal'ın bu açıklamalarına kızan evli mankenler; Ebru Şallı, Yüksel Ak, Sema Şimşek, Doğa Bekleriz, Tülin Şahin ve Deniz Pulaş, ünlü modele tepki gösterdi...

Tülin Şahin: Işığın varsa hamileyken bile bakarlar!

İnsanın kendine güveni kendisiyle ilgili olan bir şey. Bu güven, evlendikten sonra ya da boşandıktan sonra kazanılacak bir şey değil. Mehmet ile evlendikten sonra bana olan bakışlar azalmadı; aksine arttı. Mehmet'e "Evlendik ama insanlar hâlâ bakıyor, keşke bakışlar azalsa" diyorum, o da gülüyor. Bu, kişinin kendisiyle ilgili olan bir şey. Senin ışığın varsa; 9 aylık hamile ol yine de bakarlar!

Yüksel Ak: Bana bakıyorlar mı diye bakınmıyorum...

Osman ile evlendikten sonra hayata daha bir güvenle bakmaya başladım. Kendime güvenim daha da arttı. Gittiğim mekanlarda insanların bana bakıp bakmadığını görmüyorum bile. Bu tarz şeyler hiç dikkatimi çekmez. Tuba'nın ne demek istediğini anlayamadım.

Doğa Bekleriz: Kocam baksa yeter, ona yetmiyor muymuş?

Bir insan kendine güvenini başkalarının bakmasıyla kazanıyorsa, o insanın daha karakteri oturmamış demektir. Tuba, bir mekana girdiğinde insanların kendisine ne manada bakmasını istiyor? Bana eşim Namık'ın bakması yetiyor. Acaba ona kocasının bakması yetmiyor muydu? Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? Demek ki farklı beklentileri var. Bence hiç evlenmeseydi. Güzel olana evliyken de bakılır, bekarken de...

Deniz Pulaş: İyi ve güzel olana her zaman bakılır

Bu hayatımda duyduğum en saçma şey. Bir kadın insanların kendisine bakmasını niye ister ki? İnsanların gözüne batmadan yaşamak istediklerini söylerler, sonra ise böyle konuşurlar. İyi ve güzel olan şeye herkes her zaman bakar. Ben bu konuda Tuba'ya katılmıyorum. Bu bir boşanma nedeni olamaz.

Sema Şimşek: Alyanslı kadınlar daha çok dikkat çeker!

Evli erkek ya da kadın her zaman daha çok dikkat çeker. Çünkü seçilmiş insanlardır. Bence alyanslı erkek ve kadına daha çok bakıyorlar. Ayrıca insan kendine güvenini başkalarının bakışlarıyla kazanamaz. Böyle bir şey söylesem Burak çok güler!