BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Erhan Tuncel kullanıldı mı?

Baba Tuncel Dink cinayetinde oğlunun kullanıldığını düşünüyor mu?

Abone ol

Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin görülen duruşma sonrasında konuşan sanık Erhan Tuncel'in babası Ali Tuncel, "Oğlum karıncayı dahi incitecek bir insan değildir" dedi.

BABA TUNCEL OĞLUNU SAVUNDU

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi olayında 'planlayıcı' olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Erhan Tuncel, adliyeden çıkartıldı. Adliye önünden bekleyen Tuncel'in anne ve babası, gazetecilere oğullarının suçsuz olduğunu söyledi.

OĞLUM KULLANILMADI

"Oğlunuzun kullanıldığını düşünüyor musunuz?" sorusuna ise Ali Tuncel, "Hayır düşünmüyorum" yanıtını verdi. Dink ailesiyle görüşemediğini söyleyen Tuncel, "Dink ailesine başsağlığı diliyorum. Allah kimsenin başına vermesin" ifadelerini kullandı.

DEVLET GÖREVİNİ YAPMAMIŞ DEMEK YANLIŞ OLUR

Ali Tuncel son olarak, "Devlet görevini yapmamıştır desek yanlış olabilir, belki karşı taraf koruma istememiştir" dedi ve adliyeden ayrıldı.
O KARINCAYI BİLE İNCİTMEZ

Erhan Tuncel'in babası Ali Tuncel, oğlunun Dink'in öldürülmemesi için çaba sarfettiğini iddia etti. Tuncel, "Benim oğlum suçsuzdur. Elinden geleni yapmıştır. Dink'in ailesine başsağlığı diliyorum. Oğlum karıncayı dahi incitecek bir insan değildir. Oğlumla cezaevinde görüşüyorum. O, bu olayı yetkililere bildirmiştir. Oğlum, bu olayın yaşanmaması için elinden geleni yapmış. En fazla çabayı gösteren de oymuş" diye konuştu.