BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Erhan Gökselin ilk cümlesi!

Gözaltına alınan stratejist Erhan Göksel Adli tıbba götürülürken gazetecilere seslenme fırsatı buldu. İlk sözleri bakın ne oldu?

Abone ol

İNTERNETHABER

Ergenekon'un 11 dalgasında gözaltına alınan VERSO araştırma şirketinin ortağı ve "Gerçek Gelecek" programının yapımcısı Erhan Göksel Adli Tıbba sevk edildi.


Göksel Adli Tıbba giderken gazetecilere de tek cümlelik bir açıklama yapma fırsatı buldu. "Hiçbir kirli işim yok" diyen Göksel'in yorgun olduğu gözlendi.

EN BÜYÜK DÜŞMANIM AKYÜREK

Adli Tıp'taki muayeneden sonra götürülürken konuşan Erhan Göksel, Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek için "En büyük düşmanım" ifadesini kullandı...

Sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülen Göksel, adliyeden ayrılışı sırasında basın mensuplarının 'Niçin gözaltına alındınız?' sorusuna 'Bir yıl önce Ergenekon ile ilgili verdiğim röportajı okuyun' dedi.

ÖRGÜT ÜYESİ OLMAKLA SUÇLANMIYOR

Bir gazetecinin, 'Son olarak 11. dalga olmayacak demiştiniz?' sorusuna ise 'Ben tam tersine peş peşe davalar geliyor dedim. Benim en büyük düşmanımın da Ramazan Akyürek olduğunu söyledim. Unutmayın. Okuyun biraz işinizi yapın arkadaşlar' diye yanıt verdi.

Göksel, 'Ergenekon örgütüne üye olmakla mı suçlanıyorsunuz?' sorusu üzerine de 'Hayır böyle suçlamıyorlar. İfademe başvurmak istiyorlar' diye konuştu. Bir gazetecinin 'neden gözaltına alındınız?' sorusunu ise Göksel, 'Onu tam bilmiyorum' diye cevapladı.