BIST 9.351
DOLAR 34,21
EURO 37,92
ALTIN 2.913,35

Erdoğan'ın zirve yarışı

Erdoğan'ın zirve yarışı

İsrail'e kafa tutan tek adamtıme dergisinin 2010'da yılın adamı adayları arasında başbakan erdoğan da yer aldı. time, 25 farklı adayı tanıttığı listede başbakan erdoğan'ın, özellikle israil'in mavi marmara'ya yaptığı kanlı baskına karşı gösterdiği tepkiye vurgu yaptı. erdoğan'ın israil'i sert...

Erdoğan'ın zirve yarışı

İSRAİL'E KAFA TUTAN TEK ADAM

TIME dergisinin 2010'da Yılın Adamı adayları arasında Başbakan Erdoğan da yer aldı. Time, 25 farklı adayı tanıttığı listede Başbakan Erdoğan'ın, özellikle İsrail'in Mavi Marmara'ya yaptığı kanlı baskına karşı gösterdiği tepkiye vurgu yaptı. Erdoğan'ın İsrail'i sert şekilde "azarladığını" ifade eden dergi, bu tavrın yakın zamanda son derece sıcak bir şekilde seyreden Türkiye, İsrail ve ABD arasındaki üçlü ilişkilere ciddi bir darbe vurduğunu kaydetti. Time, Erdoğan'ın nükleer görüşmeler için İran ve Brezilya ile ortak hareket etmesinin de, Türkiye'nin uluslararası reflekslerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ikinci hamle olduğunu belirtti. Dergi son olarak Erdoğan'ın bu tip çıkışlarla, ülkesinin kanlı Ortadoğu'ya karşı artık sessiz kalmayacağını gösterdiğini kaydetti.

Time dergisinin oyması internet sitesinde devam ediyor. Erdoğan şu an 12'inci sırada. Başbakan Erdoğan Time dergisinin daha önce yayınladığı dünyanın en etkili liderler listesinde 17. olmuştu

Birinci sırada ise Julian Assange bulunuyor. İşte tüm adaylar:

Erdoğan'ın zirve yarışı

Julian Assange

wikileak.org sitesinden yayınladığı gizli belgelerle, ABD ordusunun başını ağrıttı.

Belgelerde Iraklı esirlere yapılanlar başta olmak üzere ordunun bilinmesini istemediği 500 bin sayfa belgeyi ortaya çıkardı.

Şimdi peşinde her adımını izleyen ajanlarla birlikte Avrupa'da yaşamaya çalışıyor.

Erdoğan'ın zirve yarışı

Glenn Beck

Fox kanalında haber bültenlerini sunan Glenn Beck, politik alanda da kendisini gösterdi.

Çay Partisi'nin başkent Washington DC'deki yaptığı mitingte en öndeki isimlerden biriydi.

Beck sayesinde cumhuriyetçi kanat, Obama karşısındaki gücünü bir adım daha öteye taşıdı.

Erdoğan'ın zirve yarışı

David Cameron

İngiltere'nin yeni başbakanı David Cameron, Muhafazakar Parti'yi tekrar iktidara getirmesiyle büyük bir başarı elde etti.

Birçok siyasetçinin yapamadığı kemer sıkma politikları ile öne çıkmayı başardı.