BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Erdoğanın Yıldırım vaadi!

Fenerbahçe taraftarlarının günlerdir beklediği müjdeli haber Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ereğli Tersaneler Bölgesi'nin açılışında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın göreve devam edeceğini söyledi.
Erdoğan giderken yanına yaklaşan 35 yaşlarındaki bir kadın, "Sayın başbakanım sizden hiçbir şey istemiyorum. Benim tek arzum Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye geri dönmesidir. Bu konuda yardım bekliyorum" dedi.
Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Koyu Fenerbahçeli olduğun belli. Aziz Yıldırım'ın geri dönmesini istiyorsan bunu bir şekilde ileteceğim ve Aziz Yıldırım geri dönecek. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım" karşılığını verdi.

Kavgaya son
Bu arada baskılar sonucu yeniden geri dönmeyi düşünen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yılda bambaşka bir portre çizmeyi planlıyor.
Yönetici arkadaşlarıyla bir toplantı yapan Yıldırım'ın yeni dönemde herkesten daha fazla özveri istediği ve kimseyle kavga ortamına girmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Olağanüstü genel kurulda tek başına aday olup yeni bir yönetimle yola koyulması beklenen Aziz Yıldırım, özellikle eski Başkan Ali Şen ile buluşmasından sonra oluşan olumlu havanın ardından kolları sıvadı. Yıldırım'ın yeni dönemde dostluk ortamının oluşması için büyük gayret sarfedeceği belirtildi.



Kaynak: www.milliyet.com.tr