BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,13
ALTIN 2.427,66
HABER /  GÜNCEL

Erdoğandan umut dolu mesajlar

Başbakan Erdoğan, “Ülke olarak taze baharların arefesinde, aydınlık yarınlara uzanan yolun başındayız” dedi ve ekledi;

Abone ol

TBMM tarafından 47 kişi ve kuruluşa verilen Üstün Hizmet Ödül töreninde konuşan Erdoğan, Türkiye'nin itibarına, kalkınmasına, gelişmesine, büyümesine çok önemli katkı sağlamış olan seçkin insanlara takdir ve şükran sunmak için toplandıklarını belirtti.

“Ülke ve millet olarak taze baharların arefesinde, aydınlık yarınlara uzanan yolun başındayız” diyen Erdoğan, bu yolu adım adım katederek, geleceğin güçlü, mutlu, müreffeh Türkiyesine ulaşacaklarını söyledi.

Bu yolculukta dikkat edilmesi gereken en önemli hususun, yapıcı olmak, katma değer üretmek olduğuna işaret eden Erdoğan, şöyle devam etti:

“Kavgalarla, çatışmalarla, polemiklerle uğraşmaya bir kenara bırakmalı, yeni fikirler yeni projeler üretmeli, milletimizin ihtiyaçlarını, taleplerini karşılamalı ve dayanışma içinde olmalıyız. Şer kapılarını kapatmalı ve yeni hayır kapıları açmalıyız. Bu hayır kapılarını açmaya yarayan üstün bilgiye, medeniyet birikimine ve hepsinden önemlisi, burada görüldüğü gibi hayırlar yaratan öncü kadrolara, kıymetli insanlara, yüksek ruhlara sahibiz.
İnsanı ve insana hizmeti esas alan zengin birikimimiz, bizi bulunduğumuz noktadan çok daha ileriye götürebilir. Yeter ki biz heyecanımızı kaybetmeyelim, yeter ki yönümüzü hep ileriye çevirelim, aşkla, sadakatle ülkemizin geleceği için
çalışalım. Doğru adımları attıkça, doğru işlere yöneldikçe, bu ülkeye ve millete
güvenimizi kaybetmedikçe, her alanda büyüyeceğimize yürekten inanıyorum.”