BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan tefeci yakıştırması

Doğan medya grubunun Yimpaş ile ilgili haberlerine Başbakan Erdoğan meydan okudu.

Abone ol

Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Doğan'a "hodri meydan" dedi... Partisine leke atıldığını savunan Erdoğan, "Tefecileri bulup bize iftira etmeye kalkıyorsunuz. Tefecilerle mefecilerle siz bize çamur atmaya kalkmayın. Tutturumazsınız" dedi.

SON MODA YİMPAŞ

YİMPAŞ üzerinden AK Parti'nin hedef alandığını iddia eden Başbakan Erdoğan, şunları söyledi; "Son günlerde yeni bir moda, bir YİMPAŞ modası çıkardılar. Onunla ilgili de kendilerine göre bazı maşalar buluyorlar. Özellikle bundan bize vurmaya çalışan medyaya sesleniyorum. Bak kendinize yanlış malzeme seçiyorsunuz. Yanlış aktörler buluyorsunuz. Buralardan AK Parti'ye vuramazsınız. AK Parti'nin kuruluşunda bu tür holdinglerin parası vardır gibi yanlış yollara girmeyin."

YİMPAŞLI BAKAN FOTOĞRAFI

YİMPAŞ Başkanının bakanlarla birlikte çekilen fotoğrafına da değinen Erdoğan, "Aman Yarabbim bir milletvekilimiz ölüyor. Cenaze merasimine katılan arkadaşlarımız orada YİMPAŞ denilen şirketin yönetim kurulu başkanı ile beraber. Resmi, kareyi yakalamışlar. O resimden hareketle AK Parti'ye vurmaya çalışıyorsun. Ya ayıptır ya çirkindir. Ben buradan sesleniyorum o medyanın patronlarına. Varsa elinizde bir belge alın bana getirin. Bizzat ben takip edeceğim. Bu kadar açık konuşuyorum" dedi.