BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Erdoğan'dan liderlere teşekkür

Erdoğan'dan liderlere teşekkür

Erdoğan'ın hedefinde bdp ve chp vardı. chp liderinin seçim vaatlerini eleştiren erdoğan, kılıçdaroğlu'nun, ''nereye gitse, kiminle görüşse, kime hitap etse, nabza göre şerbet verdiğini, kafdağı'nın arkasındakileri de vaat etiğini'' ifade ederek, ''sayın genel başkan'ın adı o zaman hıdır mıydı?...

Erdoğan'dan liderlere teşekkür

Erdoğan'ın hedefinde BDP ve CHP vardı. CHP liderinin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, ''Nereye gitse, kiminle görüşse, kime hitap etse, nabza göre şerbet verdiğini, Kafdağı'nın arkasındakileri de vaat etiğini'' ifade ederek, ''Sayın Genel Başkan'ın adı o zaman Hıdır mıydı? 'Benim adım Hıdır, elimden gelen budur'; böyle mi diyeceğiz? Bir siyasi lidere, her şeyden önce ciddiyet yakışır, laubalilik değil'' dedi.

Erdoğan'dan liderlere teşekkür

Erdoğan, konuşmasının ardından CHP sıralarına doğru yürüyerek, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekilleriyle tokalaştı.

Erdoğan'dan liderlere teşekkür

Erdoğan, konuşmasında sık sık tartıştığı ve sert eleştiriler yönelttiği DTP'li milletvekilleriyle el sıkışmadı. Erdoğan'ın teşekkür konuşması öncesi DTP sıralarını boşaltan milletvekilleri, gelişmeleri kulisten takip etti.