BIST 9.002
DOLAR 34,23
EURO 37,14
ALTIN 2.981,63
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kontrollü darbe' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumda 'evet' oyu verecekleri tehdit eden CHP'li vekil ile 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde referandumda 'evet' oyu verecekleri denize dökmekle tehdit eden CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt vardı.

Erdoğan, tepkilerin merkezindeki vekil için "Haddini bil ya. Sen kimsin ya. Sen kimi nereden denize döküyorsun ya. Sana adım attırmazlar adım" dedi.

15 Temmuz için kontrollü darbe iddiasında bulunan ve "İktidarda 120 180 ByLock'çunun olduğu biliniyor." diyen Kılıçdaroğlu için "Varsa dosya açıkla, 16 Nisan'dan sonra sana bir faydası olmaz, şimdi açıkla. Ama işi gücü yalan. Ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak" ifadelerini kullandı. 

Rize'de toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, CHP'den arka arkaya gelen ağır iddialara ve sert suçlamalara böyle yanıt verdi:

HADDİNİ BİL SEN KİMSİN YA!

Ana muhalefetin bir vekili çıkmış evet diyenleri İzmir’de denize dökmekten bahsediyor. Ya bu ne terbiyesizliktir. Haddini bil ya. Sen kimsin ya. Sen kimi nereden denize döküyorsun ya. Sana adım attırmazlar adım. Sen bu milleti ne zannediyorsun ya. Bu ne terbiyesizlik. Sen ne biçim genel başkansın ya. Sen bu milletvekiline şu lafları ettikten sonra kalkıp da ağzının payını nasıl vermezsin. Kalkıp bir de şunu söylüyor 16 Nisan’da evet çıkarsa denize dökeceklermiş. 16 Nisan’da benim milletim bunlara gereken cevabı verecek.

BAYKAL'A TEPKİ

Bir başkası, güya tecrübeli siyasetçi, peygamberlere hakaret ediyor. Ey Baykal yazıklar olsun sana.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ: AÇIKLA

Genel Başkanları da 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyecek, elinde dosyalar varmış. Varsa dosya açıkla, 16 Nisan'dan sonra sana bir faydası olmaz, şimdi açıkla. Ama işi gücü yalan. Ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak. Sandık demek bunlar için kabus. Kaçış yok bu kabusu yaşayacaklar. Onların kabusu, benim milletin bayramıdır.

'Evet'çileri tehdit eden CHP'li vekilden yeni şok açıklama

Skandal sözlerin ardından CHP'li vekil için flaş karar!

Kılıçdaroğlu'ndan bomba iddia! Siyasette FETÖ'cü var mı?