BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Erdoğana öpücük fena karıştırdı

Erdoğan, yengeniz kızıyor dedi ancak dinleyen kim! Trabzon'da bir partili yine Erdoğan'ı öpmek için kalabalığı yardı, korumalar ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Başbakanı öpmek isteyince ortalık karıştı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı öpmek için kendine çeken iki kişi, korumaları alarma geçirdi.

Başbakan Erdoğan, partisince Trabzon'da düzenlenen miting alanına seçim otobüsü ile geldi. Beraberinde eşi Emine Erdoğan olduğu halde seçim otobüsünden inen Başbakan Erdoğan buradan konuşma yapacağı alana hareket etti. Yoğun güvenlik önlemi altında ilerleyen Başbakan Erdoğan'a yol kenarında bekleyen vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada biri kasketli iki kişinin Başbakan'a seslenerek tokalaşmak istediği görüldü. Başbakan Erdoğan da sesin geldiği yere dönerek elini uzattı. Başbakan'ın elini sıkarak hızla kendilerine çeken kişiler öpmek isteyince bir anda ortalık karıştı. Başbakan'ın elinin çekilmesini ve kolunun burkulmasını önlemek isteyen resmi kıyafetli polisler ve Başbakanlık korumaları hep beraber o tarafa yönelince kısa süreli bir heyecan oluştu. Başbakan, kendisini öpmek isteyen kişilerden kurtulduktan sonra konuşma yapacağı alana gitti.