BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'a kutu gösteren kadın konuştu

Erdoğan'a konuşma yaptığı sırada, evinden ayakkabı kutusu gösteren emekli kadın konuştu.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde yaptığı konuşma sırasında evinden ayakkabı kutusu gösteren, Nurhan Gül serbest bırakmasının ardından ilk kez konuştu.

Başbakan Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuşma yaptığı sırada evinden ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan emekli kadın, İrfan Değirmenci'nin haber programına konuk olarak açıklama yaptı.

İşte Kanal D'de İrfan Değirmenci'nin programına telefonla bağlanan emekli Nurhan Gül'ün açıklamaları:

"Erdoğan'ın konvoyunu görünce evimin terasından ayakkabı kutusunu kaldırıp bir kez gösterdim, güvenlik görevlileri evime geldi. 'Mavi kazaklı ayakkabı kutusunu gösteren kadın siz misiniz?' dediler. Evet benim dedim, içeri girdiler evimi aradılar. Ben SGK emeklisiyim 690 lira emekli maaşım var, eşim ise avukat. Eşim de o sırada evdeydi. Bu maaşa insanlar nasıl geçinir, bunu protesto etmek amacıyla ayakkabı kutusu gösterdim. Karakola gittim ifademi verdim. Dürüst olarak ben yaptım dedim. Özellikle bilinçli olarak ayakkabı kutusunu gösterdiğimi ifade ettim. Karakoldaki iki saatlik ifademin ardından serbest bırakıldım. Arkadaşlarım hakkımızı savundun diye teşekkür ettiler" 


KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Akhisar’da evinin balkonundan Başbakan Erdoğan'a ayakkabı kutusu gösterince karakola çekilip sorgulanan Nurhan Gül’ü telefonla aradı ve ‘geçmiş olsun’ dedi

screen-shot-1435-02-27-at-11.14.45-am.png


İşte Başbakan'a ayakkabı kutusu gösteren kadının açıklamaları:





19766.jpg
ERDOĞAN'A AYAKKABI KUTUSU GÖSTERDİ GÖZALTINA ALINDI

Erdoğan'ın Manisa gezisinde bir de gözaltı olmuş. İşte şaşırtan o olay... TIKLAYIN...