BIST 10.682
DOLAR 32,53
EURO 35,20
ALTIN 2.466,61
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a Güneysu'da sevgi seli!

Başbakan Erdoğan, memleketi Güneysu'da hemşehrileri tarafından karşılandı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'dan kara yoluyla Rize'nin Güneysu ilçesine geldi. Erdoğan, ilçede hemşehrileri tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başbakan Erdoğan, toplanan vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. Pazar gu.20120512105828.jpgünü Ovit Tüneli'nin temel atma törenini gerçekleştireceklerini ifade eden Erdoğan, ''Erzurum'u denize bağlayacağız. Ovit, kar kış geçit vermiyordu. Bu tünelle birlikte kışın da yollar açık olacak.'' dedi.

Başbakan Erdoğan, hemşehrilerini, yarın yapılacak il kongresine katılmaya davet ederek, ''İstanbul, Arena Stadı'nı doldurmaya karar vermiş. Rizeliler'in de Yenişehir Stadı'nı dolduracağına inanıyorum.'' diye konuştu. Başbakan Erdoğan, daha sonra otobüsten inerek vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan, sohbetin ardından Merkez Mahallesi'ndeki özel konutuna geçti.

Başbakan Erdoğan ile beraber eşi Emine Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Güneysu ilçesine geldi.