BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan taburcu oluyor

DYP lideri Mehmet Ağar Başbakan Erdoğan'ı hastanede ziyaret etti.

Abone ol

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın durumunun iyi olduğu bilgisinin kendisine verildiğini belirterek, ''Sağlık Bakanı ve hastane yetkililerinden aldığım bilgi, akşam saatlerinde evde kesin istirahat için gönderecekler'' dedi.

Mehmet Ağar, Güven Hastanesinde müşahede altında tutulan Başbakan Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ağar, bir soru üzerine, Başbakan Erdoğan ile görüşemediğini söyledi. Ağar, şöyle konuştu:

''Görüştürmeyi de gerektirecek bir durum yoktu şu aşamada. Ben yakınlarından ve doktorlarından aldığım bilgi, endişe edilecek bir durumu olmadığı biçiminde. Akşam saatlerinde istirahat etmek üzere eve göndereceklerini ve istirahat vereceklerini ifade ettiler. Bir de geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi sunduk.''

Başbakan Erdoğan'ın bugün kesin olarak hastaneden ayrılıp ayrılmayacağı
sorusuna da Ağar, ''Bana göre kesin. Bana verilen bilgiye göre, kesin gözüküyor. Kendisine, partililerine geçmiş olsun diliyorum'' dedi.
Ağar, bir başka soru üzerine, Başbakan Erdoğan ile yüzyüze görüşme talebinde bulunmadığını, bu aşamada bunun ''yersiz'' olacağını ifade etti. Ağar, ''Diğer tetkiklerini yaptıklarını ifade ettiler. Sağlık Bakanı ve hastane yetkililerinden aldığım bilgi, akşam saatlerinde evde kesin istirahat için gönderecekler'' diye konuştu.