BIST 9.900
DOLAR 34,12
EURO 38,12
ALTIN 2.872,15
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Şeneri es geçti!

Erdoğan bugün eski yoldaşı Abdülatif Şener'le yan yana geldi. Siyaset iki dostu düşman yapmıştı. Erdoğan Şener'i es geçti.

Abone ol

İNTERNETHABER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'den ayrılıp yeni parti kuran Abdülatif Şener'e tavrını belli etti. Erdoğan Şener'in elini sıkmadı.

Cenaze namazında Erdoğan da, Şener de en ön safta yer aldı. Ancak Erdoğan Şener'le yan yana durmamaya özen gösterdi. İkisinin arasına Cemil Çiçek ve Melih Gökçek girdi.
Onlar bu yola birlikte başkoymuşlar, Milli Görüş gömleğini birlikte giymişlerdi. Sonra o gömleği birlikte çıkardılar, birlikte iktidar oldular. Ama Abdülatif Şener Ak Parti'nin ilk iktidarının sonunda istifa etti. Bir süre sonra da kendi partisiyle Erdoğan'ı en fazla eleştiren kişi oldu.

ŞENER'İN ELİNİ SIKMADI

Bugün o iki eski arkadaş bir cenazede buluştular. Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Necati Çelik için ikisi de Kocatepe'deki yerini almıştı.

Erdoğan Şener'i gördü fakat görmemezlikten geldi. Şener'le tokalaşmadan yanından es geçti. Ve Bakanlar Kurulu'nun yeni üyesi Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Hasan Celal Güzel ile sohbet etti.

Erdoğan Şener'e olan tavrını da böylece ortaya koymuş oldu.