BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan milliyetçiliğin sınırını çizdi

Başbakan Erdoğan milliyetçiliğin sınırını çizdi. Etnik, dinsel ve bölgesel milliyetçiliğe asla taviz vermeyeceklerini belirten Erdoğan CHP'ye ilginç bir gönderme yaptı.

Abone ol

Erdoğan, milliyetçiliğin sınırlarını çizdi
Erdoğan, bunların Türkiye’nin kırmızı çizgileri olduğunu belirtti.

Başbakan Erdoğan, “Akdeniz ve Karadeniz bölgelerine nasıl eğiliyorsak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya da öyle eğiliyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, etnik, dinsel ve bölgesel milliyetçiliğe asla taviz vermeyeceklerini söyledi. Erdoğan, bunların Türkiye’nin kırmızı çizgileri olduğunu belirtti.

AKP Kadın Kolları’nın birinci olağan büyük kongresinde konuşan Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes canımızdır, ciğerimizdir” dedi. Erdoğan, hangi dinin mensubu olursa olsun herkese aynı mesafede durduklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, “Akdeniz ve Karadeniz bölgelerine nasıl eğiliyorsak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya da öyle eğiliyoruz” dedi.

Başbakan’dan CHP’ye yönelik sert eleştiriler de geldi. Erdoğan, CHP için “Ne zaman iktidar olsa, bu ülkede karaborsa olmuştur” dedi. Kongreyi, İran, Sudan, Cezayir ve Azerbaycan’dan kadın milletvekilleri de izledi.

Kaynak: