BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan katillere böyle seslendi

Başbakan Erdoğan Hrant Dink'i sözde milliyetçi oldukları için öldüren ve olaya karışanlara bakın nasıl seslendi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan,”Türkiye’nin birliğine, huzuruna, Gazeteci Hrant Dink cinayetinden daha büyük bir fenalık düşünemiyorum. Bu cinayeti işleyenler belkiş herşey olabilirler ama asla vatansever olamazlar" dedi.

Erdoğan genç dimağları kirletenlerin, onları nefret duygularıyla zehirleyenlerin iyi analiz edilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti’nin Kızılcahamam’daki toplantısının ardından konuşan Erdoğan “Sorunun güvenlik boyutunu aşan tedbirleride mutlaka almalıyız. Kimse bu ülkeye özel hesapları için bedel ödetemez. Benzer olayların önlenmesi için medya ve siyaset berebaer çalışmalı. Huzurumuza, birliğimize kastetmişlerdir. Eğer böyle olaylarla Türkiye’yi içe kapanmaya, karamsarlığa zorlayacaklarını düşünüyorlarsa bunu başaramayacaklardır. Bunları yapanlar vatansever olamazlar” dedi.

MEDYAYA DA İŞ DÜŞÜYOR

Gazeteciler ellerindeki önemli bilgileri bizimle paylaşmalı, istihbarat servislerimize bildirmeli" diyen Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kimse bu ülkeye özel hesapları için bedel ödetemez. Gençlerimizi zehirleyenleri kurutmak için anne babalar dahil herkese önemli görevler düşüyor. Bu olayı kullanarak Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Türkiye'nin huzuruna kastedenler asla vatansever olamazlar. Bunlar sıradan olaylar değildir. Kara hesap peşinde olanlar bindiği dalı keserler".