BIST 10.292
DOLAR 32,71
EURO 35,14
ALTIN 2.440,71
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan KABUSU!

Başbakan, Ak Partili vekilin rüyalarına girdi. Vekil Meclis kürsüsünden anlattı.

Abone ol Erdoğan’ın sigarayı bırakması için yurt dışından ilaç dahi getirttiği AK Partili Durdu, ‘Abuk rüyalar gördüm. Başbakan bir karton uzatıp iç Mahmut iç dedi’ diye konuştu.

Meclis'te sigara yasağını genişleten yasanın görüşmeleri sırasında ilginç diyaloglar yaşanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sigara bırakması için yurt dışından ilaç dahi getirttiği AK Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu, kürsüde yaptığı konuşmada ‘Bırakma ilacını aldım. Abuk subuk rüyalar gördüm. Başbakan rüyamda bir karton uzatıp iç Mahmut iç dedi’ diye konuştu.

ERDOĞAN RÜYASINA GİRDİ

AK Parti’de sigara tiryakiliğiyle bilinen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ricasına rağmen sigaraya bırakamadı. Durdu için Başbakan’ın talimatıyla Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, yurtdışından bir ilaç getirdi. İlacı bir süre kullanan Durdu, ‘Prospektüste, mide kanaması yapar, abuk subuk rüya gördürür yazıyordu. İlacı 28 gün kullandım. Sigarayı bırakamadım. İlacı içerken bir de rüya gördüm. Başbakan bana bir karton sigara veriyor ve iç diyordu’ dedi.

Kaynak: Star