BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan geçti kepenkler kapandı!

Ankara'da açılışa katılan Erdoğan için kepenk kapattılar iddiası sosyal medyanın da diline düştü.

Abone ol
İNTERNETHABER- Ankara'da Erdoğan geçerken kepenk kapatan Victoria's Secret mağazası sosyal medyanın diline düştü. "ODTÜ'nün içinden geçen iktidar, seksi mağazayı dolandı" başlığıyla dolaşan mesajlar, Twitter'da ise kullanıcılar tarafından "direndon, DirenVictoria" hasthtagıyla kullanıldı.

Başbakan Erdoğan bugün Ankara'da Eskişehir yolunda yapılan AVM'nin açılışına katıldı. Törende ODTÜ'deki tartışmalara değinen Erdoğan, yapılan çalışmanın Ankara'ya ait olduğunu söyledi. Erdoğan açılışın ardından AVM'yi gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

VİCTORIA'AS SECRET KEPENK KAPATTI

Erdoğan AVM'yi gezerken Ankara'ya mağaza açan dünyaca ünlü iç giyim ve kozmetik markazı Victoria's Secret kepenk kapattı. Erdoğan geçerken kepenklerini kapatan mağazanın vitrininde ise dünyaca ünlü mankenlerin iç çamaşırlı afişleri bulunuyordu.

İddialara göre mağaza müdürü, yaşanan olayın Erdoğan ile ilgisi olmadığını henüz açılışa hazır olmadıkları için kepenkleri kapattıklarını söyledi.  Erdoğan ve beraberindeki heyet geçtikten sonra yeniden kepenkleri açan mağaza sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. İddialara göre kapatma emri bizzat Erdoğan'ın korumaları tarafından verildi. Korumalar ise bu iddiaları kabul etmedi.

DİRENDON

İşte Twitter'da başlayan ve binlerce kullanıcının paylaştığı o ilginç mesajlar;

erciwert ‏@ercihankeskin
biz o yolu yapariz. o yolun karsisina victoria secret ciksa kenarindan dolaniriz ama yine de o yolu yapariz #direndon
 
Aylâ Çağlayan ‏@aylacaglayan
Victoria's Secret bunu reklam olarak kullanmalı.. "vitrinimiz bile tahrik edici, bunu bir de üzerinizde düşünün" reklamın iyisi/kötüsü yok burcu ‏@cucummmm 2 sa
Başbakanın abdesti bozulur diye Victoria's Secret kepenk kapatmış ya la..
 
Pınar Ongun ‏@pnarongun
Yol için gerekirse victoria's secret giyeriz.
 
Selin Asker ‏@selinasker
Erdoğan önünden geçiyor diye Victoria's Secret mağazasına panikle kepenklerini indirtmek, Erdoğan'ın sapık olduğunu itiraf etmekle aynı.
 
Rahşan Gülşan ‏@rahsangulsan
Başbakan gecerken Victoria's Secret kapatıldı haberinde bir tuhaflık var sanki. Victoria's Türkiye'de henüz iç çamaşırı satmiyor ki.
 
Batuhan Çelik ‏@batuhancelikk
Ankaraya Victoria Secret açıldı keteler panik yapmayın sakın gidip paçalı don falan sormayın!