BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan, davaya endeksli

Başbakan, milletvekillerine “Kapatma davası bitmezse çalışmalara devam” dedi.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Kapatma davası bitene kadar çalışmalara devam kararı alan ancak, temmuz sonunda dava sonuçlanmazsa bile tatile çıkılacağı hesaplarını yapan milletvekillerine Başbakandan kötü haber. Erdoğan; milletvekillerine Meclis’e devam konusunda uyararak, kapatma davası sonuçlanana kadar Meclis’in açık kalacağını söyledi. Başbakan Erdoğan, “Kapatma davası ay sonunda biterse, ona göre gerekli adımları atacağız. Sonuçlanmazsa Meclis çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

DİŞİNİZİ SIKIN
Dün yapılan AK Parti Meclis Grup toplantısının basına kapalı bölümünde, Erdoğan, milletvekillerini devamsızlık konusunda uyardı. Erdoğan, karar yeter sayısı ve toplantı yeter sayısının bulunmasında zorluk yaşandığına dikkat çekerek, “Biraz daha dişinizi sıkın” mesajı verdi.

TEMMUZ SONUNU BEKLİYOR
Erdoğan, kapatma davasının Temmuz ayının sonunda sonuçlanabileceğini ima ederek, o zamana kadar Meclis’in açık kalacağını, kararın çıkmaması durumunda ise Meclis’in çalışmasına devam edebileceğini söyledi. Erdoğan, milletvekillerinin eksiksiz olarak çalışmalara katılmasını istedi.