BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,06
ALTIN 2.444,38
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan bir özür daha dileyecek

Gaziantep'te gürültü yapılmasına kızan Fatma Şahin, 'Dinlemesini bilin' diyerek kadınları azarladı.

Abone ol

AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, partisinin kadın kolları tarafından yoksul ve engelli çocuklar yararına düzenlediği toplantıda, partili kadınlara 'gürültü yaptıkları' gerekçesiyle çıkıştı.

Fatma Şahin, Gaziantep'te düzenlenen toplantıda, sözlerine başlarken, parti olarak kadınlara 'ana' sıfatıyla değer verdiklerini söyledi. 'Sağlıklı toplum oluşturabilmek için kadınların ve analık sıfatının çok büyük önemi vardır. Başbakanımız da parti yönetiminde kadınların yüzde 20 oranında yer alması önerisi getirdi' dedi.

Bekleyin konuşup gideceğim

Konuşması sırasında salondan çok fazla ses gelmesi üzerine rahatsız olan Şahin, sözlerini yarıda kesip partili kadınlara, 'Salonda çok fazla ses var, uğultuyu keser misiniz?' diye tepki gösterdi. Uyarısına rağmen kadınların sessiz kalmamalarına sinirlenen Şahin, partili kadınları, '10 dakikalığına geldim beni dinlemiyorsunuz. Bekleyin konuşup gideceğim. Biraz dinlemesini bilin' diyerek azarladı. Şahin, uyarısına rağmen uğultunun sürmesi üzerine, salonda sessizlik sağlanıncaya kadar konuşmasına başlamadı.

Daha sonra 29 fakir ailenin çocuklarına kadın kolları üyeleri tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Partililer yedi, çocuklar baktı

Kadın kollarınca yoksul ve engelli çocuklar yararına düzenlenen dayanışma yemeği de ilginç görüntülere sahne oldu. Ticaret Odası restoranında 'yararlarına yemek düzenlenen' çocuklar, partili kadınlar gibi masada oturmak yerine, ellerine tutuşturulan AKP bayrakları ile yaklaşık 1.5 saat salonda ayakta bekletildi. Yemekten elde edilen gelirle 30 engelli ve yoksul çocuk, sünnet ettirildi. Milletvekili Fatma Şahin, çocuklara kirvelik yaparak objektiflere poz verdi.

Kaynak: