BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan aslında şunu demek istiyor

Zeki Sezer sandıkta hesap vermeden Çankaya'ya çıkmak kaçıştır dedi ve ekledi Başbakan aslında şunu demek istiyor

Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusal konularda Türkiye'nin geleceğini tehlikeye attığını savunarak, ''Sandıkta hesap vermeden Cumhurbaşkanlığına gitmek kaçıştır. Cumhurbaşkanlığı kaçılıp kurtulunacak yer değildir'' dedi.

Sezer, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar ve dernek üyelerini parti genel merkezinde kabul etti. Kabulde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezer, bugün bir gazetede, ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin yayınlandığının'' hatırlatılması üzerine, bu haberin, ''Başbakan'ın Cumhurbaşkanlığını çok istediğini, adaylığını koymak için bütün şartları zorlayacağını'' gösterdiğini ifade etti.

Sezer, ''Öyle anlaşılıyor ki Sayın Erdoğan, uluslararası politikada da aktif bir politika izleyeceğim diyerek, aslında Cumhurbaşkanı olup fiilen hükümeti de yönetmek hevesinde'' dedi.

Sezer, Başbakan Erdoğan'ın ulusal konularda Türkiye'nin geleceğini tehlikeye attığını öne sürerek, ''Sandıkta hesap vermeden Cumhurbaşkanlığına gitmek kaçıştır. Cumhurbaşkanlığı kaçılıp kurtulunacak yer değildir'' diye konuştu.